Kristlik arutelukeskus JutuKaev: Mailm armastab rohkem sind - Kristlik arutelukeskus JutuKaev

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Mailm armastab rohkem sind

#1 Uudistaja_M.K_*

• Group: Guests

Posted 17 April 2010 - 07:40 PM

kuidas see on võimalik, et maailma inimesed armastavad mind rohkem kui kristlased.
näiteks kui ma olen töötanud linnasvalitsuse-süsteemis ja seal armastavad linnavalitsuse töötajad rohkem mind kui kristlased, kunagi pole nad mulle ette heitnud vigu aga kristlased on mind nende vigade pärast lausa hukka mõistnud. siin tekkib küsimus kes mind rohkem armastab? kas Savisaar või kristlased, kes pole mulle kunagi tuge pakkunud.
0

#2 Uudistaja_zorroh_*

Posted 18 April 2010 - 05:40 PM

noh, kui sa käitud ja elad maailma moodi, siis maailm armastabki rohkem.. aga tegelikult on kysimus selles, et palju ise armastad? Piiblist loeme ju, et TEE teistele seda, mida tahad, et sulle tehtaks.. ning veel teises kohas, et tõmba esiti palk enda silmast.. ma muidugi ei tea konkreetset sinu olukorda ja loodan, et ei pahandu... kuid need olid esimesed mõtted, mis tulid selle küsimusega seoses.. sest alati on lihtne teisi süüdistada ja arvata teistest midagi, aga samas ei taha näha meis endis peituvaid vigu.. või siis ise esimesena panustada olukordade lahenemisse
0

#3 Uudistaja_M.K_*

Posted 28 April 2010 - 09:30 PM

View Postzorroh, on 18 April 2010 - 06:40 PM, said:

noh, kui sa käitud ja elad maailma moodi, siis maailm armastabki rohkem.. aga tegelikult on kysimus selles, et palju ise armastad? Piiblist loeme ju, et TEE teistele seda, mida tahad, et sulle tehtaks.. ning veel teises kohas, et tõmba esiti palk enda silmast.. ma muidugi ei tea konkreetset sinu olukorda ja loodan, et ei pahandu... kuid need olid esimesed mõtted, mis tulid selle küsimusega seoses.. sest alati on lihtne teisi süüdistada ja arvata teistest midagi, aga samas ei taha näha meis endis peituvaid vigu.. või siis ise esimesena panustada olukordade lahenemisse

tegelt käib ikka pinda küll kui maailm on sinusuhtes sallivam kui kristlased. maailm halastab sulle, sinu vigadepärast aga kristlased hävitavad sind (ei pea siin silmas surmapatte vaid tavalist elu).
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users