Kristlik arutelukeskus JutuKaev: Antikristuse tulek - Kristlik arutelukeskus JutuKaev

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Antikristuse tulek

#1 Uudistaja_M.K_*

• Group: Guests

Posted 28 April 2010 - 09:20 PM

Tihti me arvame, et kui antikristus tuleb, siis see puudutab sekte ja ebajumalateenijaid aga meid pühasid kristlasi see ei puututa kuna mee oleme üliusklikud.
tegelikult on sedasi, et teie baptistid, luterlased, nelipühilased, vabakogudus ja teised meile tuntud konfesioonid võtate antikristuse lausa hurraga vastu ja siis on lausa au asi, kui antikristus külastab teie kogudust või kui saate näidata materjale temast, peasi et tooks ka uskmatuid kogudusse juurde ja need kes julgevad antikristuse kohta arvamust avaldada need viskate te lihtsalt kogudusest välja, nagu minuga omal ajal sarnane asi juhtus. muuseas tuli see minule üllatuseks kuna ma sellajal arvasin, et antikristus peab inimestesse lihtsalt augu pähe rääkima ja asi korras aga seda, et hurraga vastuvõetakse... see oli minu jaoks midagi uut.
0

#2 Uudistaja_afecto_*

• Group: Guests

Posted 15 June 2010 - 10:01 PM

View PostM.K, on 28 April 2010 - 10:20 PM, said:

Tihti me arvame, et kui antikristus tuleb, siis see puudutab sekte ja ebajumalateenijaid aga meid pühasid kristlasi see ei puututa kuna mee oleme üliusklikud.
tegelikult on sedasi, et teie baptistid, luterlased, nelipühilased, vabakogudus ja teised meile tuntud konfesioonid võtate antikristuse lausa hurraga vastu ja siis on lausa au asi, kui antikristus külastab teie kogudust või kui saate näidata materjale temast, peasi et tooks ka uskmatuid kogudusse juurde ja need kes julgevad antikristuse kohta arvamust avaldada need viskate te lihtsalt kogudusest välja, nagu minuga omal ajal sarnane asi juhtus. muuseas tuli see minule üllatuseks kuna ma sellajal arvasin, et antikristus peab inimestesse lihtsalt augu pähe rääkima ja asi korras aga seda, et hurraga vastuvõetakse... see oli minu jaoks midagi uut.

Tõetera on selles tõesti sees, sest pimesi uskumine viibki usklikud selleni, et "lepitakse" kõigega, peaasi, et oleks vaid inimesi. Tean kogudusi, kus kindlasti nii ei tehta ja inimesed on kogudustes oma usutunnistuste peale, nagu ta peabki olema, mitte vaid see, et tänapäeval on kombeks olla usklik või midaiganes uskuda. Oleme valvel, sest nagu Piibel ütleb :"hingevaenlane möirgab ümber ja otsib kohta, kust neelata!" Olles tõsiselt usus, on meil kaitsemüüred Jumala poolte seatud, see ei tähenda aga seda, et meiega siis midagi ei juhtuks, ikka juhtub, kuid kõik see tuleb kasuks, kahjuks me ainult ei suuda kõike mõista.
Jumala õnnistusi ja julgustust igale usus võitlejale ja neile, kes veel ei võitle või ei julge, olge vahvad Issandas, Tema peab hoolt meie igaühe eest!
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users