Kristlik arutelukeskus JutuKaev: Tellida interneti kaudu CD? - Kristlik arutelukeskus JutuKaev

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tellida interneti kaudu CD?

#1 Uudistaja_Viv_*

• Group: Guests

Post icon  Posted 09 June 2006 - 11:55 PM

Mul on selline küsimus, mis kripeldab mu hingel...
Nimelt ma leidsin netist sellise CD, mille ma LIHTSALT PEAN ENDALE SAAMA!!!
Aga ma pole kunagi varem neti kaudu CD-sid tellinud...
kuidas see käib? kas keegi veel ei tahax midagi minuga koos tellida või laenata krediitkaarti või midagi sellist või anda mõnd head nõu...
Mul on seda CD LAUSA VAJA!!!

ette tänades

mina

smile.gif
0

#2 Uudistaja_Meelike_*

Posted 10 June 2006 - 03:10 PM

Tere Vivukas!!! MIna olen tellinud cd-d Eestist, aadressilt: http://pood.harta.ee. Seal on kusjuures väga hea ja lai valik - isegi on selliseid, mida ma olen välismaal näinud ja osta tahtnud, aga siin, Eestis pole kuskil näinud. Ja noh, sealt tellimine on väga lihtne, sela on kõik kirjas ka, kuidas. Aga vot, välismaistest veebipoodidest pole tellinud, ei oska öelda kahjuks selle kohta midagi. Muide, mis cd see on, mida sa nii väga ihaldad, kui küsida tohib?
0

#3 Uudistaja_Viv_*

Posted 10 June 2006 - 03:22 PM

vaata, seal ei ole sea plaati, mida ma tahan, sest see ei ole mitte tavaline plaat...
tegemist on Alberto ja Kimbely Rivera live ülistusplaadiga "The Longing". Nenede laulu tulevad koha peal, Vaimust, nad ei kirjuta enne laule valmis (spontaneaus/prophetic worsip) ja see on nii eriline smile.gif
Kimberly hääl on minu meelest nii täiuslik ja see klaverimäng on ka.. ahhhh...
0

#4 Uudistaja_Meelike_*

Posted 10 June 2006 - 04:48 PM

ohhh...oli tõesti hea!!!
0

#5 Uudistaja_zorroh_*

Posted 12 June 2006 - 01:42 AM

olen netist ostnud kyll. peab olema krediitkaart või siis miski taoline asi.. mina olen kasutanud netiostudeks yhispanga ukaarti, mis on ainult netis kehtiv virtuaalne krediitkaart ning seda saab teha neti pangas, yhispanga kodulehelt sisse logides.. valid menyyst kaardid, ukaart.. määrad summa, et palju krediitkaart tohib kasutada sinu vabadest vahenditest ja kui oled kinnitanud, siis ongi sul kohe krediitkaart olemas (võtab aega vast 1minut) ning võid neti poodi minna ja lisad netipoes ostetava asja CART'i ja siis teed CHECKOUT ning järgid instruktsioone.. kui abi vaja veel, siis helista(või võta teema üles, kui mind näed) ja kysi juurde
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users