Kristlik arutelukeskus JutuKaev: Noortekas: Miks ma ei näe imesid? - Kristlik arutelukeskus JutuKaev

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Noortekas: Miks ma ei näe imesid? 19okt,kell 19,Tartu Kolgata kogudus, Tähe 66

#1 Uudistaja_zorroh_*

• Group: Guests

Posted 16 October 2006 - 08:30 PM

Jeesus ütles neile: "Täitke anumad veega!" Aga kui pulmavanem maitses vett, mis oli muutunud veiniks, ega teadnud, kust see on - teenrid aga, kes olid vee ammutanud, teadsid seda /.../ Tema aga vastas neile: "See, kes mu terveks tegi, ütles mulle: Võta oma kanderaam ja kõnni?" /.../ Siis nad küsisid: "Kuidas sinu silmad avanesid?" /.../ Surnu tuli välja, jalad ja käed mähitud, ja silmade ümber oli seotud higirätik. /.../ Maarja Magdaleena tuli hauale nädala esimese päeva varahommikul, kui oli alles pime, ja nägi, et kivi oli haualt ära tõstetud. /.../ Aga tema ütles neile: "Heitke noot paremale poole paati, siis te leiate!" Nad heitsidki, ja ei jaksanud seda enam tõmmata kalade hulga tõttu. /.../ Nad tundsid temas ära sama mehe, kes oli istunud almuse saamiseks pühakoja Ilusa värava ees, ja nad olid imestunud ja kohkunud sellest, mis temaga oli sündinudl. /.../ Ka Jeruusalemma ümbruse linnades rahvas tuli kokku, tuues haigeid ja rüvedatest vaimudest vaevatuid, kes kõik said terveks.
väljavõtted Piiblist

Kas imed sündisid tõesti ainult läbi Jeesuse ja Tema jüngrite paar tuhat aastat tagasi? Aga tänapäeval?
MIKS MA EI NÄE IMESID?

Teemat kommenteerib Taavo Lige Nõmme Baptistikogudusest

Ikka NELJAPÄEVAL, 19. oktoobril, kell 19:00
Kolgatal, Tähe 66(Tartu)

Tule ise ja võta sõber ka kaasa. Paneme täie rauaga!

0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users