MIKU Paev:
esmaspaev (eile)
Kell 5.50 kohaliku aja jargi arkab Miku yles ja huuab tavaparasel viisil:"Rod!" millepeale korval voodis lebasklev Rod Konkin (Abu) arkab ja ytleb uniselt: whats up?...not me..vastan mina pogusalt ja tousen istukile
kell 6.00 saan ylesse rod naudib dussi monusid ja mina lahen kohvimasinat pesema...kui puhtaks kuuritud teeme kohe mustaks jalle ja kohvi laheb minema.... ning jouab mine aja parast tassi

kell 7.00 lahkun kodust et asuda metsikule rannakule labi uuratu linnadzungli kooli.
kell 7.15 olen koolis ja asun tegutsema: esmalt lahen lavataha ja lulitan puldid sisse. siis ronin monitoripuldi auku ja teen seti valmis ja seejarel mangin vahe kitarri, kuni tulevad pillajad...vahetan moned sonad benniga(bassi mees ..oige maru kalssivend) ja Axel Magnusega (kitarrimees...parim keda kunagi kuulnud..mangind 40 aasat omab maailma parimat kitarri...olen sellega isegi mangind) ja siis saabub Bosse kes juhib ulistust hommikul....helitegemine moodub lobusalt nagu alati...viskame nalja ja toole ning koiksugu muid asju.
kool hakkab 8.00 hommikupalvega mis kestab 8.25 siis palvetame palvesoovide eest ja taname tanusoovide eest kell 8.30 ylistame Jumalat ja kell 8.45 lahkub rahvusvaheline grupp ja 2 aasta klassidesse..kas ylistus kaib vai mitte...ei ole oluline...lihtsalt lahme minema (tegelt ka ...peame

) siis kell 9.35 on Fika 20 min...istume viakame nalja ja muid asju... arutame elu ja olu ning chillime opetajatega. kelll 10.45 on jargmien fika mis kestab 5 min ja siis kell 11.45 on labi kool. kell 12.15 alagab palvekoool ja kestab kella 13.15ni
peale seda ponevat seiklust otsisime, meie kui metsikud mehed (mina ja Abu) veel seiklusi...kust voiks neid paremini leida kui poest.
kaidud poes suundusime koju. kodus tuli valja et on vaja veel poodi minna...kulmkapp on hale nagu napoleoni tagasitulek venemaalt...ei oska nutta ega naerda...
mis siis ikka saatsime Pimpsraeli ja Soldati (RJ ja Dimka) poodi...tulid tagasi uhkelt nagu mehed muiste... kaed head ja paremat taid...mandariini, apelsiini, ouna, magot, mahla, piiima, liha ,saia ja kuike muud loga laga.
vahepeal mangisime rodiga jalle monopaoli..kus ma voitsin YEEEEE ning age of empires 2 kahhh
kell 18.00 alagas kodugrupp kuhu kiirelt siblasime....votsin, nagu korralik muusik kunagi, pilli ja voimu yhes ja pajehhalej ! laulsime palvetasime chillisimei ja tulime koju ...soime parndasime Rodi ratast ja siis lugesin raamatut ning laksin ca 22.15 magama
selline on tavalie paev, kuid iga paev on erinev et kas lahme ujuma vai kulla vai street misjonile vai jousaali vai sauna jne ...alati on midagi siis kui teed midagi !