Kristlik arutelukeskus JutuKaev: Youth 2006 ! ! ! - Kristlik arutelukeskus JutuKaev

Jump to content

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Youth 2006 ! ! ! no kujuta ette mis tuleb.... Rate Topic: -----

#1 Uudistaja_mikumaster_*

• Group: Guests

Posted 30 October 2006 - 05:42 PM

mina kull ei kujuta...veel smile.gif sest tuleb palju kartsu ja murtsu...
koik kes tulevad...olete tublid...need kes ei tule...need ei ole nii tublid, kuid on veel aega end parandada
asi algab ilusti kolmapaeval kus on palju mollu smile.gif
kogu yrituse tipp on deliriuse ja morgan rubeni kondserd smile.gif
samuti on tootoad olemas ehk vörktsopid
kino saab palju ...jutlustavad jargmised sobrad: ulf, robert, stefan, bent ja palju muud
aa link on sin :
http://www.ung.nu/default.aspx?idStructure=2177

aga siis ootan ilusaid meeleolukaid arvamusi ja elamusi mis keegi sai voi mis kellegil on enne minekut

nt. ma nii ootan seda..oii oi oi ...ma kohe ei saa...nii vaga ootan ...see saab nii age olema ...uiii
(Mari 16)
midagi sellist....oma suured emotsioonid saab valjendada ka smailide naol smile.gif <- jeee biggrin.gif <- huraaa
nje

seega tegutseme smile.gif
0

#2 Uudistaja_Viv_*

Posted 06 November 2006 - 10:38 PM

ootasin palju, tegelikkus oli veel väga palju rohkem...
sama lugu Deliriousi kontserdiga.
need esimesed mõtted mis tulevad. Pärast muljetan rohkem smile.gif
Siin on inimene kes nii väga tahab ka järgmisel aastal minna Youth 2007-le!!! smile.gif
0

#3 Uudistaja_julia_*

Posted 07 November 2006 - 09:55 PM

ÜLI-MEGA-SUPER-HYPER-ÄGE oli YOUTH 2006

Koosolekud olid megad ja need tantsud mis seal alguses näidati oli niiiiiiiii ....(ohhh mul pole sõnu kui head!!!)

Ja meie kallisid sai näha ja nendega juttu rääkida!! Kai ja Heidi ja Miku ja Dima on nii kodunenud juba seal - palju sõpru ja puha - ja sellised extremistid - sõidavad koguaeg rattaga ringi - ka libeda ja lumega!!!!
0

#4 Uudistaja_Tom_*

Posted 07 November 2006 - 11:07 PM

Kõik, kes reisil olid, on täiega erilised inimesed! smile.gif
Ma avastasin seda täna, kui teid igatsema hakkasin sad.gif

Et siis ühesõnaga põhmõtteliselt konkreetselt kõik teie, teie sõbrad ja sõprade sõbrad YOUTH 2007-le järgmisel aastal! rolleyes.gif

Ja tänage Jumalat jätkuvalt...ka siis kui parasjagu mõni lootusetuna näiv olukord teid hädaabipalvet tegema ei sunni! biggrin.gif

Olete nummid, kõik meie reisipere! wink.gif

et igale reale sai smiley, siis siia kah veel üks. vot. cool.gif
0

#5 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 14 November 2006 - 10:19 PM

ekstreemist nii palju et Tom ma olen sinu rattaga juba 3 korda ule kyhmu kaind.... ja joudsin jareldusele, et jaa on libe, ning ei tasu minna kurvi suurema kiirusega kui 15 km/h muidu ...kommdi ja oled ilusti pikali ja vaatad taevast ja kuulad Rodi naeru biggrin.gif
muide rattale panin ma porilauad, mille ma leidsin yhelt vanalt rattalt mis oli havitatud ara juba ...samuti vahetsins killer sadula hea ja pehme sadula vastu smile.gif
ratas saab tuuni taiega ....pasun ja puha on peal

aga YOUTH oli karts kyll... kuid see karst laheb meil siin paevast paeva edasi ja vaga suure lahinaga smile.gif

ma kuulsin et te suutsite ara eksida teel sadamasse... oi teid ....
me aga ootame suurt lund ja kulma, et jalle ratastega nalja teha.... smile.gif
0

#6 Uudistaja_Tom_*

Posted 15 November 2006 - 07:24 PM

Tuuningnipp Mikule:

Võta kett maha - kergem vändata.
0

#7 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 15 November 2006 - 11:08 PM

kett on juba maha muudud, et osta pasun:) amodid...neid polnd kahh vaja...tulesid aga oli ...pole hullu vakasla torg aitas hadast valja ..30 min ja muudud...samuti on nuud suht teised kummid all...olid need teised kallid ja muusin ka need maha...
seega see on tuuning....tegin isegi papist spoila smile.gif
rootsi stile!
0

#8 Uudistaja_Meelike_*

Posted 16 November 2006 - 11:19 AM

Ehheee, ma ka ootan siin uut suurt külma ja lund, et ära proovida, kuidas siis on rattaga lumes kaapekaid teha. Eelmine kord kui lumi maha tuli, oli muide terve linn ekstremistikaid täis, kõigil jube hea meel, et lõpuks saab rattaga uisutada...
0

#9 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 16 November 2006 - 05:19 PM

tana peaaegu suutsin jalle tega uhe ilusa lennu...hommikul on tee va sinder jaane...see kole must jaa, mida kuidagi ei tiku markama kuni esimene ratas libeiseb...seeparast timmisin endal pidurid nonda et votab plokki....siis on kurvi minek kulg ees...marudalt kohe ja sellega valistan esiratta libisemise, kuid samas soodustan taguratta liiglibisemist smile.gif kuid nii see elu kord on iga valik nouab ohvreid.
kuid valmistun agaralt j22ajaks, sest kes pole olnud tark et plaane teha, see saab hukka ! see saab hukka!
seega tellisin eestist pipraplaastrit ja fastumgeeli mis aitab saada ruttu yle talvemonudest...nagu naiteks j22l lamamine ratta liiglibisemise tagajarjel. voi lumes pikutamine ratta mitte seiskumise tagajarjel.

aga konverentsist, et rahvast oli ca 2000-2500

pilte saab n2he kahh kui vaatate mu bloggggi siis seal on aadress minu tegemistest kus pilt ja asja ulal...pigem ainult pilti smile.gif
0

#10 Uudistaja_Tom_*

Posted 16 November 2006 - 05:38 PM

Do-It-Yourself talvekummid:

Vaja läheb
*naelu
*haamrit
*rehve

Töö käik
Kasutades haamrit, paigaldage naelad rehvi sisse.

aitab nüüd vist OT-st

Miku, sa oled uumor! cool.gif
0

#11 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 18 November 2006 - 11:41 PM

ot? kesse on?
Olen tubli?
aitab tubli olemisest...muide lisaksin yhe asja veel sinna vajalike asjade nimistusse...ilma mittelta ei saa mitte teha smile.gif see oleks yks blond hakkaja neiu.
0

#12 Uudistaja_Tom_*

Posted 19 November 2006 - 10:27 PM

OT tähendab üldjuhul foorumikeeles OFFTOPIC ehk siis maakeeli teemaväline jutt.

Kuid sellessamuses foorumis võiks see tõesti näiteks OLED-TUBLI olla rolleyes.gif
Miku, OT! cool.gif

Et mitte ainult teemavälist vestlust aretada, lisan ka ühe mõttetera, mis tekkis Youth 2006-l:

Mis kestab 2 tundi, nõuab 3 Rootsi poissi ning koolutajat, juuksevahtu ja peeglit?
vastus: hommikune Björni peanahakarvade stilistiline kohendusprotsess
0

#13 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 20 November 2006 - 04:05 PM

teine kussa sulle, mille vastust ma ei avalda..veel....mis on karvane ja kena?

ahh

OT- oi tonti !
0

#14 Uudistaja_Viv_*

Posted 20 November 2006 - 08:12 PM

Miku pea?

või hoopis minu uus vaip?

- - - - - -
Mind pani ka imestama kuidas rootsi noored (nii poisid kui tüdrukud) ennast tundide viisi sätivad. See on üldjuhul megatervitatav nähtus, kui enda eest hoolitsetaxe, aga kui poisid veedavad tunde peegli ees end sättides, siis minul hakkab imelik...
0

#15 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 20 November 2006 - 09:28 PM

mina vahin end peeglist ainult hommikuti 1 tund ja 15 min
ja ohtul vahel luban enesele 2 tundi...aga see on ju normaaalne

satin juukseid teen soengut koolutan ..teen ylese (make up) jne
see koik votab ju aega heldene aeg....
0

#16 Uudistaja_Tom_*

Posted 20 November 2006 - 10:24 PM

Miku, ma pean sulle kurvastusega teatama, et see piiblikooli plakat suure Ulf Ekmani näopildiga ei olegi peegel. Sellegipoolest võid seda ka edaspidi vaadata. wink.gif

Kui aus olla, siis Miku- sa oled noor, eks? ehk siis Youth.
Sa elad ka aastas 2006? Seega peaksid sa selle teema alla käima küll!

Niietsiisnagu, et kuidas sul sealmaal ka läheb? Võiksid näiteks ühe oma päevakirjelduse kirjutada.
Saaksid piiblikoolihuvilised tsipake aimu sellest, mis neid ees võib oodata biggrin.gif

OT!
0

#17 Uudistaja_zorroh_*

Posted 21 November 2006 - 01:26 PM

ja kui koolutamisest rääkida, siis ega see ole mingi nalja asi eksole! koolutamine on omamoodi defitsiit ja seda peame kõik järjekorras ootama smile.gif aga ok--ärgem olgem siis väga valjud rootsi poiste pihta.. eks meil ole ka omad kiiksud smile.gif nagu näiteks, ei kooooluta yldse tongue.gif okok aga te saate must aru kyll vast smile.gif
0

#18 Uudistaja_Meelike_*

Posted 21 November 2006 - 02:58 PM

Muide, minu arust just võiksid eesti poisid oma soenguid veits huvitavamateks teha, nii et elagu zheleetamine!! (normaases aja- ja zheleekoguses muidugi).

Aga jah, seda ma usun küll, Miku, et sa hommikul ja õhtul tundide viisi peegli ees seisad...nüüd sul see väike habe ju vajab ka veel hoolt ja soengutamist...wink.gif
0

#19 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 21 November 2006 - 04:36 PM

MIKU Paev:

esmaspaev (eile)
Kell 5.50 kohaliku aja jargi arkab Miku yles ja huuab tavaparasel viisil:"Rod!" millepeale korval voodis lebasklev Rod Konkin (Abu) arkab ja ytleb uniselt: whats up?...not me..vastan mina pogusalt ja tousen istukile
kell 6.00 saan ylesse rod naudib dussi monusid ja mina lahen kohvimasinat pesema...kui puhtaks kuuritud teeme kohe mustaks jalle ja kohvi laheb minema.... ning jouab mine aja parast tassi smile.gif
kell 7.00 lahkun kodust et asuda metsikule rannakule labi uuratu linnadzungli kooli.
kell 7.15 olen koolis ja asun tegutsema: esmalt lahen lavataha ja lulitan puldid sisse. siis ronin monitoripuldi auku ja teen seti valmis ja seejarel mangin vahe kitarri, kuni tulevad pillajad...vahetan moned sonad benniga(bassi mees ..oige maru kalssivend) ja Axel Magnusega (kitarrimees...parim keda kunagi kuulnud..mangind 40 aasat omab maailma parimat kitarri...olen sellega isegi mangind) ja siis saabub Bosse kes juhib ulistust hommikul....helitegemine moodub lobusalt nagu alati...viskame nalja ja toole ning koiksugu muid asju.
kool hakkab 8.00 hommikupalvega mis kestab 8.25 siis palvetame palvesoovide eest ja taname tanusoovide eest kell 8.30 ylistame Jumalat ja kell 8.45 lahkub rahvusvaheline grupp ja 2 aasta klassidesse..kas ylistus kaib vai mitte...ei ole oluline...lihtsalt lahme minema (tegelt ka ...peame smile.gif ) siis kell 9.35 on Fika 20 min...istume viakame nalja ja muid asju... arutame elu ja olu ning chillime opetajatega. kelll 10.45 on jargmien fika mis kestab 5 min ja siis kell 11.45 on labi kool. kell 12.15 alagab palvekoool ja kestab kella 13.15ni
peale seda ponevat seiklust otsisime, meie kui metsikud mehed (mina ja Abu) veel seiklusi...kust voiks neid paremini leida kui poest.

kaidud poes suundusime koju. kodus tuli valja et on vaja veel poodi minna...kulmkapp on hale nagu napoleoni tagasitulek venemaalt...ei oska nutta ega naerda...
mis siis ikka saatsime Pimpsraeli ja Soldati (RJ ja Dimka) poodi...tulid tagasi uhkelt nagu mehed muiste... kaed head ja paremat taid...mandariini, apelsiini, ouna, magot, mahla, piiima, liha ,saia ja kuike muud loga laga.
vahepeal mangisime rodiga jalle monopaoli..kus ma voitsin YEEEEE ning age of empires 2 kahhh
kell 18.00 alagas kodugrupp kuhu kiirelt siblasime....votsin, nagu korralik muusik kunagi, pilli ja voimu yhes ja pajehhalej ! laulsime palvetasime chillisimei ja tulime koju ...soime parndasime Rodi ratast ja siis lugesin raamatut ning laksin ca 22.15 magama

selline on tavalie paev, kuid iga paev on erinev et kas lahme ujuma vai kulla vai street misjonile vai jousaali vai sauna jne ...alati on midagi siis kui teed midagi !
0

#20 Uudistaja_julia_*

Posted 22 November 2006 - 02:19 PM

päris tegus päev siis!!

Aga siis kui tööle pead minema - siis ei jõua midagi muud enam tehtud vist?
Olete viimati käinud kuskil tööl vai?
0

Share this topic:

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users