Posted 15 January 2007 - 11:25 AM
Joosua oli see, kes seisis telgi kõrval sel hetkel, kui kõik tema eakaaslased tegelesid kõige muuga. Tema jaoks oli tähtis see, et ta võiks olla võimalikult lähedal sellele, mida Jumal teeb. Ta oli ustav ning teenija - seetõttu saigi ta lõpuks uueks juhiks.
Mis oleks Mooses olnud ilma Joosuata? või mis oleks Joosua olnud ilma Mooseseta? Tom J. rääkis sellest, et me peame end ette valmistama selleks, mis Jumalal on meie jaoks. On tõusmas üles uus laine noori, kes põlevad Jumala jaoks ja toovad muutuse! Küsimus on selles, kas me tahame olla osa nendest, kes pühendavad oma elud Jumalale nii, et Ta saab neid kasutada selleks, et päästa meie maa. Ta rääkis ka sellest, et aasta 2007 on ettevalmistuse aasta selleks, mis tuleb aastal 2008. Tom usub, et 2008. aastal saab Eesti nägema eriliselt võimsat Jumalale põlevate noorte liikumist.
Sellel noortekal tegid paljud otsuse selle kohta, et pühendavad sellel aastal igal päeval Jumalale vähemalt 10 minutit!
[Kui kellegil on veel küsimusi, siis võite minu käest küsida küll - Tomi jutt on mul ehk selgemini meeles kui teistel, sest ma juhuslikult tõlkisin teda]