Kristlik arutelukeskus JutuKaev: Tartu Elu Sõna koguduse noorte veebileht - Kristlik arutelukeskus JutuKaev

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tartu Elu Sõna koguduse noorte veebileht kommentaarid, ettepanekud, arvamused Rate Topic: -----

#1 Uudistaja_Jesus Freak_*

• Group: Guests

Post icon  Posted 05 February 2007 - 07:42 PM

Mina ütleks et neid erksaid väre vähem olla. mingi roosa oleks minu maitse x3
0

#2 Uudistaja_Tom_*

Posted 05 February 2007 - 09:47 PM

Kõigile neile, kes veel ei tea,
on mul au teatada, et meie koguduse noortel on nüüd juba mõnda aega täiesti oma veebileht! wink.gif
See asub hetkel aadressil www.kaev.net/elusonanoored
Loodetavasti on meil peagi päris isiklik serveriruum olemas - siis on tulemas ka lihtsam nimi.

Sellelt lehelt võite leida värskeimat infot tulevaste ürituste kohta ja samuti tagasisidet toimunud üritustelt. Lehel on ka info meie noortetöö ja selle harude kohta ning palju muud vajalikku/kasulikku. Meie veebileht on pidevas täienemises ja muutmises, seega pakkuge välja ideid selle paremaks muutmiseks! Samuti on oodatud kommentaarid praeguse seisukorra kohta.

Veebilehe eest vastutan mina, seega kõik ettepanekud, küsimused ja kommentaarid tulistage otse mulle!
(Mul on võimalik seda lehte loetud nupuliigutustega muuta)

[muutsin veidi teema pealkirja ja postituste järjekorda]
0

#3 Uudistaja_julia_*

Posted 06 February 2007 - 01:25 PM

Kas sa, Taavi, mõtlesid, et võiks olla erksaid värve nagu roosa? või hoopis vähem värve? smile.gif
0

#4 Uudistaja_Jesus Freak_*

Posted 06 February 2007 - 09:11 PM

Ma mõtlen lihtsalt roosat rohkem biggrin.gif (H)
0

#5 Uudistaja_Tom_*

Post icon  Posted 06 February 2007 - 09:59 PM

Kommenteerige julgesti! Võib juhtuda, et teie ettepanekud saavad teoks wink.gif

Tom@veebileht-on-nupuliigutustega-muudetav
0

#6 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 06 February 2007 - 11:05 PM

roosa on liialt P.I.M.P.
ma leian et voiks olla uuemaid pilte. ning mingit komoodiat kahh et ikka huvitav oleks
mitte kuiv ametlik jutt vaid vurtsitada vaikse huumoriga ja vallatu kirjasonaga. teha asi huvitavaks kasvoi
minna ja lugeda meelelahutuseks samas saada vajaliku ja kasuliku infot.
teksti osas voin vabalt aidata, sest kus viga naed laita seal mine ja laida...ning aita....laita...
ma voin roomuga teha teksti kuid kompuutri asja mina ei jaga...mina kohe kardan selliseid asju
nonda palju keerukaid nuppe ja koik tahtedega ja puha....
0

#7 Uudistaja_Tom_*

Posted 07 February 2007 - 12:28 AM

TSITAAT(mikumaster @ Feb 6 2007, 23:05:44) <{POST_SNAPBACK}>
mitte kuiv ametlik jutt vaid vurtsitada vaikse huumoriga ja vallatu kirjasonaga.

Huumoriga võiks vuristada näiteks ürituste tagasisidet vabalt. wink.gif
Kuna see lehekülg on siiski avalik infoallikas ja annab paljudele esmamulje meie olemusest, siis ma arvan, et võiksime kirjutada vähemalt korrektses eesti keeles.

Pealegi on see koht siin [foorum.kaev.net] väga hea koht huumorinäljastele - meie lehel olemas ka otselink siia cool.gif

Siiski ei ole meil kindlasti sellist soovi, et meie lehekülg oleks kuiv või liiga ametlik.
0

#8 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 07 February 2007 - 07:53 AM

taiesti nous et tuleb kirjutada korektses keeles, kuid seda saab teha mitut moodu
seda saab teha ametlikult, normaalselt, lahedalt ( noortelikult) mis iseenesest ongi see ponevam kirjasona
et kui loed siis kohe laheb ladusalt. see leht on ju noortele ja me tahame vabat teksti, mis ei ole pastakast valja imetud uu uuu joonepeal ametlik jne
vabamas vormis natuke, ladusam keel ning koik soovivad lugeda.
loomulikult tuleb hoida piire, kuid piiridega on tihti nii et neid saab liigutada smile.gif kas pole
loomulikult mitte koikiki ei ole kasulik kuid paljusid on hea vahel liigutada smile.gif
kuna see on avalik infu allikas siis saab anda infut edasi noortele nii et see seeditav on ja kergelt moistetav
ning hea lugeda.
kas pole?
0

#9 Uudistaja_Tom_*

Posted 09 February 2007 - 08:33 PM

Nüüdsest on meie veebilehel uus aadress: www.elusonanoored.net
Vana aadress kehtib veel mõnda aega. (seni kuni lehekülje uude serverisse üle tõstame)

Levitage nüüdsest uut aadressi! wink.gif
0

#10 Uudistaja_yltsukas_*

Posted 18 February 2007 - 09:35 PM

nunuh, päris kobe kodukas, tuleb mainida... seda enam - väga hästi kujundatud! värvid ning nende kombinatsioon on valitud küll need, mis vähemalt mulle isiklikult väga meeldivad... Tartu Elu Sõna noortetöö on võtmas suuri pöördeid ja soovitus siitpoolt: astuge kähku peale, enne kui veel hilja pole, sest hoog suureneb julma kiirusega ja selle sees olla algusest peale on just kõige parem! tahan tänada EluSõna noortetöö tegijaid, kes ohverdavad end, oma rahakotti, oma aega ning palju muud, et teha seda tööd, milleks Jumal on meid käskinud meid kõiki teha - kuulutada Tema kuningriigi evangeeliumi!

G.B.Y.!!!

-Ylts-
0

#11 Uudistaja_Tom_*

Posted 19 February 2007 - 01:40 AM

G.B.Y.2!!!
0

#12 Uudistaja_yltsukas_*

Posted 19 February 2007 - 02:53 AM

ma aru ei taipa,nüid... kas teil on juba üles pandud ka viimastel noortekatel tehtud pildid? selle lingi all "pildike" näitab mõningaid pilte, kuid galeriist ma neid leida ei suuda... äkki siis polegi neidkuskil avalikkusele veel üleval, või mis???
0

#13 Uudistaja_julia_*

Posted 19 February 2007 - 09:58 AM

Hetkel ei ole tõesti veel kõige uuemad pildid üles pandud, kuna ülespaneku programm hetkel ei tööta.. Aga väga varsti saame selle korda ja siis saab kõiki uusi pilte sealt kätte.

Aitäh, Ylts, julgustavate sõnade eest.. tõsiselt kohe!
Ja ma loodan ja usun, et meid saab varsti olema väga palju, kui me üheskoos ja ühel meelel otsustame Jumala armees ustavad olla.
0

#14 Uudistaja_Vivivivivivivivivivivivia_*

Post icon  Posted 28 February 2007 - 01:06 PM

Minu julgeksin öelda, et selle veebilehe pärast küll häbi tundma ei pea! tongue.gif
Vaeva on ikka nähtud, maitsekas, noortepärane!!!
TORMILISED KIIDUAVALDUSED TEGIJATELE!!!

Kui ainult koguduse kodulehekülg, mis juba oma kolm aastat "konstruktsiooni all" on, korda tehtaks wink.gif
0

#15 Uudistaja_julia_*

Posted 17 April 2007 - 08:52 PM

Webi link pildiGALERIIsse on nüüd uus - seal saavad asuma uuemad pildid meie noortetööst.

Eile just panin ülesse uued pildid kolmest erinevast noortekast.

Galerii on teistsuguse põhimõttega kui eelmine, kuid seal on samuti võimalik pilte kommenteerida. Kui kellelgi teist on toredaid pilte erinevatest hiljuti toimunud üritustest, siis oleks väga tore ka need üles panna, lihtsalt saatke minu e-mailile: julia_chg@hotmail.com
kasvõi mõni üksik smile.gif
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users