Kristlik arutelukeskus JutuKaev: Muusikute mulliveeretamine - Kristlik arutelukeskus JutuKaev

Jump to content

• (7 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Muusikute mulliveeretamine ma tean, et paljudel meils on krooniline

#1 Uudistaja_Viv_*

• Group: Guests

Post icon  Posted 14 April 2006 - 01:28 PM

Nii et siis

ma teen algust, aga nagu öeldakse on iga algus raske, nii ma siis ei oskagi midagi nii (mitte) asjalikku öelda...
0

#2 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 15 April 2006 - 03:59 PM

minul on üldine mõlapidmatus.... ei ma saa vait olla ka mitte magades, vaid siis ajan ma kõige segasemat ja marudamat juttu smile.gif gängide sõjast ja nõuan muusikat biggrin.gif küllap andrus teab seda..
kuid ma ei saa juttu jätta kohe kuidagi, kui teema puudutab kitarri või siis ilusat rock muusikat smile.gif lihtsalt ei saa sellest välja kui juba sellese sukeldunud olen....
smile.gif vott sulle siis ...sellised on Mikuga lood
0

#3 Uudistaja_Viv_*

Posted 15 April 2006 - 05:51 PM

mis sa arvad mis aasta Gibsonid on tegijamad? ´64 või `67?

seda ma tean, et 70´ omad ei ole nii kõvad.
0

#4 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 15 April 2006 - 08:43 PM

njahh maitse asi ... smile.gif oleneb milleks vaja on smile.gif kas teha rajut või kergemat muusikat smile.gif mina eelsitaks Vegas High Roller-it mis on ilusa kõlakastiga smile.gif ja les paul oleks ka kobe biggrin.gif
0

#5 Uudistaja_Viv_*

Posted 15 April 2006 - 09:43 PM

aga kui ma tahaks teha rajumat musikat. NOh mitte päris metalit aga rajumat, millise ma siis peax ostma smile.gif

(see on pelgalt oletus, sest ma ei taha rokkariks hakata ja Gibsoni jaoks mul veel ka raha pole biggrin.gif)
0

#6 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 16 April 2006 - 06:56 AM

jahh gibsoni jaoks mul ka ei ole sest gibsonite hinnad algavad ca 12 000 ja lähevad kuni mõne saja tuhandeni smile.gif aga rajumaks tegemiseks võib olla lahe selline pill mida scorpionsi kitarrist kasutab V-Factor X (Flying V) või siis X-plorer smile.gif les paul on ka maru pill rockimiseks lingid ma lisan sulle ka smile.gif

http://gibson.com/Products/GibsonElectric/...rer/X%2Dplorer/

http://gibson.com/Products/GibsonElectric/...ars/Flying%20V/
0

#7 Uudistaja_Viv_*

Posted 16 April 2006 - 05:04 PM

tänks!
ma leidsin ka mingi nunnu, smile.gif
siin ta on:
Les Paul Supreme
0

#8 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 16 April 2006 - 07:04 PM

jahh see on üks kalleimaid les paul-e smile.gif kuid minule meeldib ikkagi jazz kitarr smile.gif http://ibanez.com/guitars/guitar.asp?model=AM78T
selline on mulle sobiv
0

#9 Uudistaja_Viv_*

Posted 17 April 2006 - 12:40 PM

hmm, näeb päris nunnu välja smile.gif aga sealt kuulata vist ei saa, mis häält teeb? nojah see ei oleks sama ka kui laivis läbi korraliku võimu kuulata...

aga mina olen siis vahepeal viuleid vaadanud.. ja.. noh tahks nagu uut viiulit kohe...

Rare Amati
Antonio Strad
0

#10 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 17 April 2006 - 12:46 PM

kenad pillid smile.gif
äkki midagi elektrilist tongue.gif

http://www.pillipood.ee/index.php?lang=est...ge=1&id=1252229

see on suht kelmikas pill wink.gif
või siis päris fenderi oma tongue.gif http://www.pillipood.ee/index.php?lang=est...ge=2&id=1252212
0

#11 Uudistaja_Jesus Freak_*

Posted 17 April 2006 - 09:03 PM

teie räägite omadest viiulitest ja mina siisikka oma trummidaga.

vat need on umme ääd trummid
http://sonor-world.com/cgi-sys/Sonor_FE/so...2bcc8ca8624a56c
0

#12 Uudistaja_Viv_*

Posted 17 April 2006 - 11:32 PM

hehh, "Your session has timed out..." mingeid trumme ma seal küll ei näinud ... ohmy.gif smile.gif

aga MikuMaster - need viiulid on tõesti ilusad, kunagi tahax kindlasti endale osta sellise, panex bloki ka taha ja keevitax wink.gif
0

#13 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 18 April 2006 - 05:38 AM

ei ma arvan, et ikka oleks sul vaja sellist millel on olemas mikker sees või siis helipääd smile.gif
sest siis lükkad juhtme tongue.gif taha ja tuleb ilus heli kõlarisse ning ei pea panema mikrit ja siis see liigub ära jne smile.gif
0

#14 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 18 April 2006 - 05:51 AM

trummid olid marudad küll (Y) kuid ei oska mina hinnata trumme või viiuleid..viiuleid vast rohkem, kuid kitarrre osan ma hinnata hästi biggrin.gif

http://www.mguitar.com/guitars/choosing/gu...=D-100%20Deluxe
see on minu kitarr smile.gif kui kunagi saan rikaks siis ostan endale ...hind on päris soolane
100 000 USD smile.gif
0

#15 Uudistaja_Viv_*

Posted 18 April 2006 - 11:47 AM

ei noh jah....
Muidugi on seee väga ilus kitarr, ja eesti rahas on see mingi poolteist milli?
Muidugi, kes ei tahaks omale Hispaania roosipuust, pärlitega kaunistatud kitarri... biggrin.gif

TSITAAT(mikumaster @ Apr 18 2006, 06:38:55) <{POST_SNAPBACK}>
ei ma arvan, et ikka oleks sul vaja sellist millel on olemas mikker sees või siis helipääd smile.gif
sest siis lükkad juhtme tongue.gif taha ja tuleb ilus heli kõlarisse ning ei pea panema mikrit ja siis see liigub ära jne smile.gif

klasikalisele viiulile helipead??? biggrin.gif
selle peale tulevadküll ainult kitarristid tongue.gif
usu mind, see ei kälaks ilusasti, selle pärast ma ostakski omale elektriviiuli,
blokiga loomulikult smile.gifsmile.gifsmile.gif

This post has been edited by Viv: 18 April 2006 - 11:47 AM

0

#16 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 18 April 2006 - 01:28 PM

aga sinna peaks minema küll helipead.... sest mikkrerit on raske panna sisse... pannes kaks helipead keelte vahele siis võtavad nad keelte võnkumist smile.gif kuid pannakse ka kõlakasti mikrit, et siis lükkad juhtme taha ja paned otse võimu ning tuleb parem hääl kui muidu mikriga smile.gif
0

#17 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 20 April 2006 - 07:56 AM

aga tead mis ma mõtlesin smile.gif vaadates indrek kaldat kes on väga hea viiludaja smile.gif mängib lindpriides ja justamendis smile.gif siis temal on maru viiul ja neil piltidel võime näha et on pandud arvatavasti helipead....sest mikrit on imelik panna keelete vahele ...täpselt kahe keele vahele keskele ...see oleks aga helipeale täiuslik koht smile.gif tal on nunnu kollane viilul ka (Y) biggrin.gif
0

#18 Uudistaja_Viv_*

Posted 23 April 2006 - 09:25 PM

Ma arvan et see on elektriviiul tal tongue.gif
ja aarvatavasti hea elektriviiul smile.gif
ahh tahax kaaa
0

#19 Uudistaja_timo_*

Posted 25 April 2006 - 04:54 PM

Jee, sain ka oma uue kallikese - st kitarri kätte biggrin.gif

TSITAAT(mikumaster @ Apr 20 2006, 08:56:10) <{POST_SNAPBACK}>
aga tead mis ma mõtlesin smile.gif vaadates indrek kaldat kes on väga hea viiludaja smile.gif mängib lindpriides ja justamendis smile.gif siis temal on maru viiul ja neil piltidel võime näha et on pandud arvatavasti helipead....sest mikrit on imelik panna keelete vahele ...täpselt kahe keele vahele keskele ...see oleks aga helipeale täiuslik koht smile.gif tal on nunnu kollane viilul ka (Y) biggrin.gif

Heh, see Intsu käis meil koolis Viimase koolikella aktusel justamendiga viiuldamas.. Hästi mõnus oli kuulata biggrin.gif Tegija!
0

#20 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 25 April 2006 - 06:18 PM

justament on PUNK !
aga viiuli kohta nõnta, et kui see oleks elektriviiul...siis poleks kõlakastil mõtete, sest helipäid ei koti kas kõlakast on või mitte sest see võtab keelte liikumist, kuid see viiul tundub olevat tehtud elektriviiuliks. smile.gif
0

Share this topic:

• (7 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users