Kristlik arutelukeskus JutuKaev: Muusikute mulliveeretamine - Kristlik arutelukeskus JutuKaev

Jump to content

• (7 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Muusikute mulliveeretamine ma tean, et paljudel meils on krooniline

#41 Uudistaja_mikumaster_*

• Group: Guests

Posted 10 May 2006 - 08:49 PM

just ..samas kui mul oloeks 12 ülikonda...mmm nunnu sellist kogu tahaks küll smile.gif
aga nagu naistelgi on kitarridel ka väikseid vidinaid: kõrvarõngad ehk rihma lukud, kaelakee ehk keeled
kitarrid on nagu naised smile.gif ainult nendega on ohutum (kitarridega) smile.gif kui tahad tõstad kitarri lihtsalt nurka ja las ta olla sääl, kuid naine ...teda peab hoidma ja hellitama rohkem kui midagi kuud smile.gif isegi rohkem kui kitarri...
kas pole mitte nii?
0

#42 Uudistaja_julia_*

Posted 10 May 2006 - 09:15 PM

TSITAAT
..teda peab hoidma ja hellitama rohkem kui midagi kuud

kuidas see"kuu" hellitamine käib...? unsure.gif unsure.gif rolleyes.gif
0

#43 Uudistaja_zorroh_*

Posted 10 May 2006 - 10:44 PM

no nii sellisel kuupaistel istud akna peal ja teed kuu suunas paitusi
0

#44 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 16 May 2006 - 03:05 PM

just hellu smile.gif sa oled taband märki smile.gif probleem on siis kui on pilvine ..siis piisab sellest kui lihtsalt hulud kuu poole uuuu
0

#45 Uudistaja_timo_*

Posted 16 May 2006 - 04:44 PM

TSITAAT(mikumaster @ May 16 2006, 16:05:44) <{POST_SNAPBACK}>
lihtsalt hulud kuu poole uuuu

ulud smile.gif
0

#46 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 16 May 2006 - 05:08 PM

oihh tongue.gif
0

#47 Uudistaja_Viv_*

Post icon  Posted 19 May 2006 - 12:48 AM

jah, kitarri pole vaja hoida ja hellitada, et ta hääles püsiks (keerad ainult õigeid nuppe ja asi korras) aga naist küll... kuidu läheb täitsa häälest ära (hakkab tegema kõrvale ebameeldivaid hääli nagu "viu viu viu" ja muu selline...)
0

#48 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 19 May 2006 - 08:32 AM

kitarr kui naine ...või siis ta eelised smile.gif -->
*kitarr hakkab koha laulma kui kaela kõditad
*kitarr ei pahanda kui sa temaga mängid
*kitarr ei pahanda kui sa teistega mängid
*kitarr ei pahanda kui tuled hilja koju ja vastad et mängisid teisega
*kitarr võib seista üksi nurgas ilma et tal probleemi oleks
*kitarri sead oma suva järgi häälde
*kitarr ei taha uut kleiti vms vaid kord paari kolme kuutagant uusi keeli smile.gif

neid on veel, kuid küllap mõistate, et minu sugusele ja ka teistele poissmeestele on kitarr paras küll tongue.gif
aga ükskord algab aega, kus kõik pillid kahel otsal lausa löövad lõkendama
küll siis Kalev jõuab koju, oma pillil laulu lööma
vanu laule uueks looma !

nõndals on lood smile.gif

ah jaaa smile.gif Eesti ei pääsend edasi biggrin.gif biggrin.gif
see eest aga LORDI karvikud hirmutavad hotellis Makedoonia tüdrukuid, eestlasi nad ei tülita sest teavad, et eestlased kutsuvad politsei biggrin.gif

nalju kui palju biggrin.gif
0

#49 Uudistaja_julia_*

Posted 19 May 2006 - 09:41 AM

ei pääsenud edasi jaa- vaatasin eile.. see-eest Roosti kristlasest laulja Carola pääses küll! Mul veel lapsest saadik üks tema kassett olnud! See oli nii armas kessett! smile.gif
0

#50 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 19 May 2006 - 09:51 AM

Lordi ei julge rootslast ka tülitama minna..sest rootslane tunneb ta ära ...et ei olegi hirmus koll ja annab ühe tubli koosa ja kutsub politsei smile.gif

tegelikult see miks meil eurovisioonis laulavad rootslased on asi nii et kui sõjaaal tulid meile appi rootsi vabatahtlikud, siis kevadtormiga seoses on saadetud ka soldateid, kuid näed läks untsu...ei jõudnudki metsa vaid visati lennukile ja atheenasse ning mikker pihku ja jaura nüüd... nagu oli ka näha ta liikumisest oli see kõik nagu sõduril. vasakkäsi oli puusal...küllap oli sääl peidus tääk või midagi sellist et igaks juhuks..mine tea mis hullud veel teevad.
muidugi on võimalus et ta saabus humanitaar abiga jai riiete sisse kinni ja sups siin ta ongi ja siis Paadam, saand endale säält püksid, leidis ta taskust ja mõtles et oi sa sunnik nüüd sa pead selle vembu eest minema eurovisioonile.
0

#51 Uudistaja_Viv_*

Posted 21 May 2006 - 04:21 PM

ma arvan ka et see võis nii olla küll, väga mitte konspiratiivne küll, aga loogiline.
0

#52 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 22 May 2006 - 08:59 AM

aga vott sulle nalja ...LORDI võitis...küllap oli asi selles, et ta ajas teistele hirmu nahka ja nad ei saanud hästi esineda...mina küll ei saaks kui peaks mõtlema et seal lava tagant hingavad mingid jäletised kuklasse..või siis et nad on olnud siin laval...hirmus kas pole smile.gif rahvas ka vast ei hõisand vaid röökis hirmust kuid saal oli täis ja ei saanud välja ka ....
hirmus hirmus rootslased on sellistega harjund...ja eestlased ka...meile on nad nagu tavalised viinaturistid kes siia sattund...kuid rahvas oli ikkagi veel shokis LORDI-st ja ei julgend meile panna paju punkte..ega rootsile...mine tea tulevad veel kollitama...nagu kodukäija või kratt ..tuleb akna taha tot tot tot tot tot....
smile.gif
0

#53 Uudistaja_Viv_*

Post icon  Posted 31 May 2006 - 10:46 AM

ühesõnaga tahtsime me sellega öelda et EuroVisioon tuleks ära keelata, või veel parem ära lõpetada, sest mina ei leia sellel mingisugust mõtet peale raharaiskamise (meelelahutus= ei usu; kultuur???=EI USU EI USU EI USU!!!! )
0

#54 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 18 June 2006 - 06:55 AM

aga tead kui maru on kuulata R2-st kuidas Kivirähk ja Juur arutavad nende laulude üle.. biggrin.gif biggrin.gif
ma arvan et nad võiksid olla ametlikud eurovisiooni kommetaatorid smile.gif rahvel nalja nagabi ja ühest jäledast üritusest saab naljakas komejant
0

#55 Uudistaja_Viv_*

Posted 17 July 2006 - 10:06 AM

võiks selle ettepaneku kuhugi esitada wink.gif
0

#56 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 27 October 2006 - 05:40 PM

veeretame uut jutukera...... ja arutame mottelonga edasi
kest teist saab vaita et on mangind yhe parima kitarriga siin maailmas?
MINA VOIN !
monipaev tagsi mangisin yhe kobeda yamahaga, mis olevat maailma yka parimaid...kovasti parem kui moni gibson ...suht age...pilli ise oli vaga raske...tehud ainult teatud arv pille mina mangisin pilliga nr.96
meil on piiblikoolis kitarrist islandilt...ja tal on see pill...tal on yldse ainult 11 kitarri ...yamahad ja fenderid..ta ytleb et gibson on nork...yle hinnatud yamaha on ikka parem...ja kui vorrelda siis on ka
igatahes ta on mangind 40 aatstat kitarri ...tal on ilus fender...ostis selle 1981 ja siis on seda ehitanud
oi see on magus pill...mmmmm
Aga siiski olem man mangind yhe maailma parima pilliga biggrin.gif
HUAHHH
0

#57 Uudistaja_Psychotic_*

Posted 28 October 2006 - 01:04 AM

Mina tean selle eest ühte poissi kes on mänginud yhe maailma parima kitarrega. Mingi kobe Yamaha oli. =)
Kitarri ja minu sõprus on natuke jahenenud kahjuks... a me oleme emaga rääkinud, et peaks suhted taas üles soojendama. Liiga kaua armund, et nyyd suhe lissalt ära lõpetada!
INSPIREERIGE JA JULGUSTAGE MIND!!! =)

Muide ... ma nägin yleeile hommikul välja nagu Lordi! Vaatasin peeglisse ja nut tuli peale. =(

VOTT see on tegija pill!!!
0

#58 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 28 October 2006 - 09:55 AM

http://www.yamaha-europe.com/yamaha_europe...1000/index.html

selline on tal uks kitarr...vaga hea pill...jalle pidavat parem olema kui gibsinid smile.gif
0

#59 Uudistaja_yltsukas_*

Posted 25 February 2007 - 07:16 PM

mis puudutab raju muusikat, siis mu meelest on metal-stiil ülivahva.. eriti kõvaks teeb selle, kui sinna taustaks lisada orkester.. algatuseks viiuli ja mõne suupilliga..mõni hakkab ette kujtama, et selline musika sarnaneb Vennaskonnale (mis ilmselgelt on haige stiil!) see on üks peamiseks põhjuseks, miks kuulasin suure huviga ghootymetal, powermetal/oopermetalit virelevat Nightwish.. ooper sinna lisada on ülisuper idee... minu andmete põhjal hakkasgi ooperit metaliga kasutama esimest korda 1996. aastal soome bänd Nightwish /laulja 1996-2005 Tarja Turunen/
0

#60 Uudistaja_Vivivivivivivivivivivivia_*

Posted 27 February 2007 - 07:28 PM

minu jaoks üliheas loos on kindlasti klaver (või selle imitatsioon), keelpillid, veel parem kui täisorkester ja võluv ja/või omapärane vokaal. Loomulikult selle kõige juures ka omajagu võimu, mida tekitavad lääkpillid ja igatsorti kidrad.
Loomlikult leidub hulganisti erandeid smile.gif
0

Share this topic:

• (7 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic