Page 1 of 1
Offtopic
#1 Uudistaja_Triinu:)_*
Posted 30 March 2007 - 09:04 PM
Siia kirjutage kõike mida tahate..
Kirjutage oma mõtetest, tegemistest, tunnetest, millest iganes
Kirjutage oma mõtetest, tegemistest, tunnetest, millest iganes
#3 Uudistaja_julia_*
Posted 02 April 2007 - 01:14 PM
Seal juba käib üks mingi kindel vestlus mingil natuke segasel (nende jaoks, kes pole algusest lugenud
) teemal.
Aga siia võiks jah kirjutada mingeid põnevaid mõtteid jne, millele ei saa lõpuks ühtset teemat panna, kuid mis samas on teiste jaoks ka
Mina võiks alustada..
Mind paneb nii imestama see, et me inimestena nii ruttu väsime, tüdineme ka täiesti erilistest, põnevatest asjadest. Siis peame ennast jälle utsitama, motiveerima.. või ootama, et keegi teine motiveeriks. Või siis otsime midagi veel ägedamat, intrigerivamat...
Aga siia võiks jah kirjutada mingeid põnevaid mõtteid jne, millele ei saa lõpuks ühtset teemat panna, kuid mis samas on teiste jaoks ka
Mina võiks alustada..
Mind paneb nii imestama see, et me inimestena nii ruttu väsime, tüdineme ka täiesti erilistest, põnevatest asjadest. Siis peame ennast jälle utsitama, motiveerima.. või ootama, et keegi teine motiveeriks. Või siis otsime midagi veel ägedamat, intrigerivamat...
#4 Uudistaja_mikumaster_*
Posted 03 April 2007 - 06:40 AM
aga kevad on valjas...
66bik laulab uljalt valjas ja teeb meele roomsaks.
aga mina motlesin et on see EL mis ta on aga ta on hea...miks?
sest saab lihtsalt liikuda. vota yks kott taopi head ja paremat tais ja mine haalega euroopasse. mis voiks olla veel parem
misjoni pold? soidad haalega ringi ja saad uusi elamusi ja sopru ning teed seda mis kristlane on kutsutud tegema.
on ju nii
66bik laulab uljalt valjas ja teeb meele roomsaks.
aga mina motlesin et on see EL mis ta on aga ta on hea...miks?
sest saab lihtsalt liikuda. vota yks kott taopi head ja paremat tais ja mine haalega euroopasse. mis voiks olla veel parem
misjoni pold? soidad haalega ringi ja saad uusi elamusi ja sopru ning teed seda mis kristlane on kutsutud tegema.
on ju nii
#5 Uudistaja_Vivvu_*
Posted 03 April 2007 - 08:12 PM
nii naljakas! Ma ka just mõtlesin selle peale. Tulin rootsi keele kursustelt ja mõtlesin, et nii lihtne on minna lihtsalt Rootsi või Soome elama.
Mäletan, mingid aastad tahasi pidi ikka Soome ka viisa olema ja kaua aega võttis piirl. (Ärge kartke, lähitulevikus mul sellist plaani pole. Ja tegelt polegi plaani
)
Aga Juliale lisaks, et Jumal on niiiiii värske, eriline, ÜLI ÜLI ( sõnu pole ega sagi olla), et Tema kohta see ei kehti. Iga kord avab ja ilmutab Ta ennast ni uudselt ja eriliselt, et sa aina üllatud ja leiad end Teda imetlemast. Selle ole olem ma ÕNNELIK!
Mäletan, mingid aastad tahasi pidi ikka Soome ka viisa olema ja kaua aega võttis piirl. (Ärge kartke, lähitulevikus mul sellist plaani pole. Ja tegelt polegi plaani
Aga Juliale lisaks, et Jumal on niiiiii värske, eriline, ÜLI ÜLI ( sõnu pole ega sagi olla), et Tema kohta see ei kehti. Iga kord avab ja ilmutab Ta ennast ni uudselt ja eriliselt, et sa aina üllatud ja leiad end Teda imetlemast. Selle ole olem ma ÕNNELIK!
#6 Uudistaja_Tom_*
Posted 03 April 2007 - 08:29 PM
Jah, me ei suuda isegi ette kujutada, kui eriline Ta on.. Kui vaid veidikenegi teda otsime, avastame seda, kui tohutult palju meil Teda veel avastada on..
Tema armastus on vaieldamatu -
selle vägi ületamatu,
selle mõju eksimatu,
selle tähendus ümberlükkamatu,
selle salapära seletamatu,
selle ohver võrreldamatu,
selle hind ettekujutamatu,
selle sügavus mõõtmatu,
selle puudumine mõeldamatu!
Mõnikord koged seda, kuidas Jumal teeb kõik, et sinu tähelepanu pälvida. Ta teeb kõik selleks, et Temale veidikenegi aega pühendaksid - Temaga suhtleksid, Teda otsiksid ja Tema järele meeletult januneksid. Teinekord võid leida end raskustest või tüdimusest, olukordadest, kus su usk pannakse proovile. Kui siis ühel hetkel mõistad, kuidas oled kõige muu täiesti tühisega tegelenud ja Tema tagaplaanile jätnud, täidab südant sügav kahetsus. See aitab aga taas Tema trooni ette joosta ning meelt parandada ja uue värskuse ja jõuga võidujooksu jätkata! TA OOTAB MEID!
Tema armastus on vaieldamatu -
selle vägi ületamatu,
selle mõju eksimatu,
selle tähendus ümberlükkamatu,
selle salapära seletamatu,
selle ohver võrreldamatu,
selle hind ettekujutamatu,
selle sügavus mõõtmatu,
selle puudumine mõeldamatu!
Mõnikord koged seda, kuidas Jumal teeb kõik, et sinu tähelepanu pälvida. Ta teeb kõik selleks, et Temale veidikenegi aega pühendaksid - Temaga suhtleksid, Teda otsiksid ja Tema järele meeletult januneksid. Teinekord võid leida end raskustest või tüdimusest, olukordadest, kus su usk pannakse proovile. Kui siis ühel hetkel mõistad, kuidas oled kõige muu täiesti tühisega tegelenud ja Tema tagaplaanile jätnud, täidab südant sügav kahetsus. See aitab aga taas Tema trooni ette joosta ning meelt parandada ja uue värskuse ja jõuga võidujooksu jätkata! TA OOTAB MEID!
#7 Uudistaja_mikumaster_*
Posted 03 April 2007 - 08:41 PM
oi oi kallis vivu sa said nuud valesti aru ...sellist juttugi pole et lahed kuskile mujale elama
eestlane ikka eestimaal..reisi palju tahad aga ela ikka siin
juba 1000 aastat oleme me siin elanud heas ja halvas ja nuud nii minema minna ei ole sunnis
on ju niii
kes kannab hoolt eestlaste eest
heseekel 3:4
4Ja ta ütles mulle: "Inimesepoeg, tule! Mine Iisraeli soo
juurde ja räägi neile minu sõnu!
5Sest sind ei läkitata mitte umbkeelse või kange keelega
rahva juurde, vaid Iisraeli soo juurde,
6mitte paljude rahvaste juurde, kes on umbkeelsed ja kange
keelega, kelle sõnu sa ei mõista. Tõesti, kui ma läkitaksin sind
nende juurde, nad kuulaksid sind.
7Aga Iisraeli sugu ei taha sind kuulata, sest nad ei taha
mindki kuulata. Sest kogu Iisraeli sugu on kõva laubaga ja
paadunud südamega.
nuud vaheta Iisrael Eestiga ja saad endale kutsumuse ningu niuhti
sest me koik oleme kutsutud kuulutama evangeeliumi... see on meie poliline ylesanne !
sest oksad mis vilja ei kanna loigatakse ja visatakse tulle... parim viis kanda vilja on
tuua inimesi paastmisele ja kasvatada nad yles, sest me ei ole mitte kutsutud kuulutama vaid tegema ka jungreiks ja see tahendab seda et
veeta aega, opetada, juhendada, julgustada neid et nemad voiksid kanda vilja !
aga kust sa sellise motte said et ara minna?
mina olen ehmund [smile] ehmund [smile]
kuhu riiki saa yritad? et ma tean kuhu helistada
eestlane ikka eestimaal..reisi palju tahad aga ela ikka siin
juba 1000 aastat oleme me siin elanud heas ja halvas ja nuud nii minema minna ei ole sunnis
on ju niii
kes kannab hoolt eestlaste eest
heseekel 3:4
4Ja ta ütles mulle: "Inimesepoeg, tule! Mine Iisraeli soo
juurde ja räägi neile minu sõnu!
5Sest sind ei läkitata mitte umbkeelse või kange keelega
rahva juurde, vaid Iisraeli soo juurde,
6mitte paljude rahvaste juurde, kes on umbkeelsed ja kange
keelega, kelle sõnu sa ei mõista. Tõesti, kui ma läkitaksin sind
nende juurde, nad kuulaksid sind.
7Aga Iisraeli sugu ei taha sind kuulata, sest nad ei taha
mindki kuulata. Sest kogu Iisraeli sugu on kõva laubaga ja
paadunud südamega.
nuud vaheta Iisrael Eestiga ja saad endale kutsumuse ningu niuhti
sest me koik oleme kutsutud kuulutama evangeeliumi... see on meie poliline ylesanne !
sest oksad mis vilja ei kanna loigatakse ja visatakse tulle... parim viis kanda vilja on
tuua inimesi paastmisele ja kasvatada nad yles, sest me ei ole mitte kutsutud kuulutama vaid tegema ka jungreiks ja see tahendab seda et
veeta aega, opetada, juhendada, julgustada neid et nemad voiksid kanda vilja !
aga kust sa sellise motte said et ara minna?
mina olen ehmund [smile] ehmund [smile]
kuhu riiki saa yritad? et ma tean kuhu helistada
#8 Uudistaja_Tom_*
Posted 03 April 2007 - 09:43 PM
TSITAAT(Vivvu @ Apr 3 2007, 21:12:46) <{POST_SNAPBACK}>
(Ärge kartke, lähitulevikus mul sellist plaani pole. Ja tegelt polegi plaani
)
Polegi vaja kuhugile helistada, Miku!
#9 Uudistaja_mikumaster_*
Posted 04 April 2007 - 06:54 AM
ikkagi paris hirm ronis nahavahele et mis siis tydruk raagib nonda
#10 Uudistaja_Vivvu_*
Posted 04 April 2007 - 02:29 PM
heheee Miku ehmatas
. Aga sinu rahustuseks - ei plaani mina kuhugi väljamaale kolimist! Armastan Eestimaad! 
Aga mul on muidu südames India, Hiina ja Aafrika... mul on selline "tunne", et kui minu töö siin Eestimaa pinnal on tehtud, siis ma kolin Aasiasse või Aafrikasse...
Aga jah, kui Jumal mulle äkki ütleks, et armas Vivvu koli ära nt Kanadasse, siis ma seda teeks ka.
Aga mul on muidu südames India, Hiina ja Aafrika... mul on selline "tunne", et kui minu töö siin Eestimaa pinnal on tehtud, siis ma kolin Aasiasse või Aafrikasse...
Aga jah, kui Jumal mulle äkki ütleks, et armas Vivvu koli ära nt Kanadasse, siis ma seda teeks ka.
#11 Uudistaja_julia_*
Posted 05 April 2007 - 07:44 AM
Aga siis Jumal vahest "peidab" ennast.. niimoodi, hasti natukene end n'aidates ja siis j'alle peites.. et me igatseks otsiks, muutuks Tema j'arele meelehetlikuks, et "Jumal, kui ma Sind ei leia, siis mul poel m6tet elada.." ja kui meie syda on niikaugel juba, ohhhoohoo.. mis siis juhtub..............
#12 Uudistaja_Andrus_*
Posted 08 April 2007 - 04:09 PM
Mina koliks Austraaliasse natukeseks ajaks =) Nii lahe oleks! =)
Share this topic:
Page 1 of 1

Help