rate.ee mis arvate ?
#1 Uudistaja_Benjamin_*
Posted 23 May 2007 - 05:47 PM
Et kas kinni panna või alles jätta või hoopis midagi muud.
Mida arvate asjast teie ?
Mida te üldse rate.ee'st arvate ?
shoot
#3 Uudistaja_zorroh_*
Posted 23 May 2007 - 07:05 PM
..ja loodan, et sellest paigast siin (KAEVust) saab selline keskkond, kus noored ja mitteniinooored tahavad käia...
#4 Uudistaja_Anna-Stina_*
Posted 23 May 2007 - 08:00 PM
Teq on see suht mõtetu koht.RATE pole elu ega kodu ja mida iganes veel.
No nendele on see vb hea kes seal oma sõpradega suhelda saavad keda
pole enam ammu näinud.aga selleks on ju olemas telefonid.Ma olen päris mitu korda
omal konto ära blokkinud aga ikkagist on see taas lahti.Ma arvan et peagi on sellel blokk
igavesti peal.Need 10-nete saatmised on täiesti M.Õ.T.E.T.U.D..!!
Sama hea kui viskan 10 eeku tuulde.rate kaudu osad üritavad kuulsaks saada.
Saan aru et rate on loodud enda näitamiseks ja uuteks tutvusteks kuid see
asi on seal ülepea kasvanud.Ei saa aru inimestest kelle elu on rate!?Ja ei tea ka seda,
mis need ratest sõltuvad inimesed teevad siis,kui rate pannakse kinni.Nutavad vist terve elu
patja,et nende kuulsuse tee ära purustati.Kahju siis neist.Algul oli rate väga hea suhtlus
saidiks minule kui mul polnud msn-i(3 aastat tagasi),sain suhelda sugulastega kes elavad teises
eesti nurgas ja värki kuid nüüd on asi juba täiesti mõtetuks läinud.Alati kui ratesse sisse
login on postkastis kirjad sisuga"Anna sellele pildile 7,kommentaar ja võid kaa
kümne anda!"Eriti mõtekas.sry aga ma ei aita sind toppi sest see pole elu.
#5 Uudistaja_Benjamin_*
Posted 23 May 2007 - 08:07 PM
Sellest ajast käin ainult vaatamas kas sõpradel on uusi pilte ja üritan neile mõistust pähe panna sellel teemal.!
#6 Uudistaja_Anna-Stina_*
Posted 23 May 2007 - 08:11 PM
#7 Uudistaja_Benjamin_*
Posted 23 May 2007 - 08:17 PM
#9 Uudistaja_P.-Riin_*
Posted 23 May 2007 - 09:10 PM
#10 Uudistaja_Anna-Stina_*
Posted 23 May 2007 - 09:17 PM
mäletan,et kui siia foorumisse endale kasutaja tegin blokkisin oma konto ära
ja käisin uurisin siin seda foorumit aga ikkagist tekkis kiusatus ratesse minna!
Oeh..inimesed on juba sellest rate.ee-es käimisest sõltuvuses
#11 Uudistaja_julia_*
Posted 24 May 2007 - 12:11 PM
rate.ee:
- röövib tohutu aja (sõna reidisõltlane ei olegi nii mõnelgi juhul üle pakutud)
- üleväärtustab välimuse tähtsust (alaväärsus neil, kes ei pea end eriti kenaks)
- annab väära arusaama suhetest vastassugupoolega (misasi on väljavalitu? kas üks süütu põnev fantaasia või lihtsalt ajutine poiss- või tüdruksõber? "ega see pole siis ju päriselt ometi - see on lihtsalt niisama")
- tekitab kasutajates kadedust teiste suhtes (tal on kõrgem skoor / ilusamad pildid / rohkem feimi / rohkem sõpru / paremad iseloomustused,kommentaarid jne.)
- suurematelt sõltlastelt röövib raha (kõikvõimalikud tasulised teenused)
- väga paljud pildid on ebapuhtad või lausa jäledad, paljudest piltidest õhkub võikaid motiive
- võib tekitada soove või himusid, mis on väga mööda
- muudab paljud inimesed silmakirjalikeks (kommenteerib või iseloomustab moel, mida ta ei mõtle - peaasi, et tal endal oleks hea maine ja palju sõpru)
- paneb inimesed otsima tunnustust teiste inimeste käest (Kristlane peaks seda otsima ainult Jumalalt)
- rate.ee võib muutuda ebajumalaks
[sõnastasin lihtsalt otseselt negatiivsed pooled ja loodan, et paljud noored jõuavad ükskord arusaamisele, et tõeline väärtus on neil asjadel, mis ei tegele oma "liha" toitmisega]
Olen sama meelt ja arvan et paljud interneti keskkonnad põhjustavad alaväärsuskompleksi arenemist noortel..
#12 Uudistaja_Anna-Stina_*
Posted 24 May 2007 - 01:23 PM
Väga hästi on need negatiivsed põhjused ülesse kirjutatud.
Aga teq kui mõtlema hakkata siis eriti ju pole neid positiivseid põhjuseid
et rate.ee alles võiks jääda
#15 Uudistaja_vibutibu_*
Posted 27 May 2007 - 11:13 AM
Aga kas Rate.ee sulgemine midagi ka aitab, vastus: ei aita. Rate.ee kinni - kolitakse mujale (orkut, rate24, fake jne jne). Pakun välja, et rate varsti samasugune nagu orkut, mis lokkab xxx asjadest. Õnneks ei oma enam kuskil kontosi ega kavatsegi enam uuesti teha.
#16 Uudistaja_Vivvu_*
Posted 27 May 2007 - 07:11 PM
aga nüüd mingi aeg tagasi panin kinni, sest tundsin, et mina ja rate, me ei sobi kokku!!!
#17 Uudistaja_Laura_*
Posted 28 May 2007 - 09:24 AM
um nagu teisi asju ei olekski .
ei küsita aadressi ega numbrit vms . selles mõttes , et jah . kunagi ammuammu , kui reiti polnud , saadi selleta väga hästi hakkama . et miks nüüd ei peaks saama .
;d .
L
#18 Uudistaja_Benjamin_*
Posted 28 May 2007 - 05:01 PM
Võibolla kui oled tähelepannud, siis ajad muutuvad ja ka viisid tuvuste säilitamiseks.
#19 Uudistaja_Liinake_*
Posted 28 May 2007 - 06:16 PM
#20 Uudistaja_Liinake_*
Posted 28 May 2007 - 06:17 PM

Help