Kristlik arutelukeskus JutuKaev: kristliku sisuga õudukad ? - Kristlik arutelukeskus JutuKaev

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

kristliku sisuga õudukad ? tulistage ;dd .

#1 Uudistaja_Laura_*

• Group: Guests

Posted 23 June 2007 - 12:12 PM

nii . sellised filmid nagu nt " oomen " , " lõikus " , " sigmata " vms , " maailma lõpp " jne .
mida te arvate nendest filmidest ? kõigil on mõnesmõttes natuke kristlik sisu , aga samas on need suuht jubedad .
kas need on üldse kritlaste tehtud ?
pmts teie arvamused ?
L
0

#2 Uudistaja_Benjamin_*

Posted 23 June 2007 - 12:50 PM

mina ei arva midagi .. AGA see film maailma lõpp . see oli kunagi hiljuti eetris ja ega see eriti vaatama ei kutsunud, kuna ei olnud eriti meeldiv film, seega ei oska öelda kas on kristlaste tehtud. mina arvan et ei ole
0

#3 Uudistaja_Laura_*

Posted 23 June 2007 - 01:03 PM

okeii , selles mõttes , et neeed filmid on kõik suht Piibli kirjakohtade järgi tehtud vms .
jep , tglt see " maailma lõpp " oli suuuht jube huh.gif ..
0

#4 Uudistaja_julia_*

Posted 23 June 2007 - 03:32 PM

Mina üldse ei vaata õudukaid... unsure.gif sest nad on nii jubedad...
0

#5 Uudistaja_Laura_*

Posted 23 June 2007 - 07:12 PM

jamh , seda ütleb juba nimi " õudukas " ;dd !
0

#6 Uudistaja_Vivvu_*

Posted 23 June 2007 - 09:37 PM

palju filme on, mis on just nagu Piibli järgi tehtud aga need ei ole kristlaste tehtud ega ka Jumala poolt juhitud. Sellised filmid on isegi veel hirmsamad kui mingi tavaline õudukas.
0

#7 Uudistaja_vibutibu_*

Posted 24 June 2007 - 12:24 PM

Milline õudukas on tavaline?
Hästi tehtud film on hea film, olgu mistahes film, (õudukas, action, komöödia jne jne). Oleneb muidugi mida keegi heaks peab.
0

#8 Uudistaja_Jesus Freak_*

Posted 25 June 2007 - 04:54 PM

kõik filmid on saatanast, ütles üks natuke opakas mees
aga ma arvan et tal oli õigus.
filmid on tehtud fantaasia alusel
misasi on fantaasia. fantaasia on ettekujutus millestki.
ja on väga vähetõenäoline et fantaasia tegelikuseks saab ja nendel filmidel pole mingit alust. misis et seal midagi krisliku on.
Ja L vaatamata sellele, et sa kristlane oled ei saa sa "õudukatest" üldse aru.

kapish?

T.!
0

#9 Uudistaja_Benjamin_*

Posted 25 June 2007 - 06:16 PM

TSITAAT(Jesus Freak @ Jun 25 2007, 17:54:08) <{POST_SNAPBACK}>
kapish?

muidugi tongue.gif
0

#10 Uudistaja_Jesus Freak_*

Posted 25 June 2007 - 11:40 PM

TSITAAT(Laura @ Jun 23 2007, 13:12:46) <{POST_SNAPBACK}>
nii . sellised filmid nagu nt " oomen " mida te arvate nendest filmidest ? kõigil on mõnesmõttes natuke kristlik sisu , aga samas on need suuht jubedad .
kas need on üldse kritlaste tehtud ?
pmts teie arvamused ?
L

oomen on antikristusest.
ma ei leia sellest mingit seost kristlusega.!
0

#11 Uudistaja_Rivkin_*

Posted 27 June 2007 - 02:32 PM

See, et kusagil kasutatakse Piiblit või tsitaate, ei tee veel mitte midagi kristlikuks. Tõesti, nagu keegi eelpool mainis, nimi õudukas ütleb juba palju. Kas Jeesus hirmutab kedagi või on hirm midagi sellist, mida Kristlased peaksid ikka veel tundma? katsugem asjad läbi. Hirm on saatana relv ja sellest juba nähtub, millega on tegemist. Ja ärge imestage, kui satangi Piiblit kasutab. Selleks võib tuletada meelde Jeesuse kõrbekatsumused, kus saatan väga teravmeelselt tsiteeris 91. Psalmi. Ja hirmust veel pauluse sõnadega Ef 4,20: Teie ei ole aga niimoodi Kristust tundma õppinud,. Siin ei ole midagi eriti arutada, toetugem Jumala sõnale!
0

#12 Uudistaja_Jesus Freak_*

Posted 27 June 2007 - 03:29 PM

ELAGU RIVKIN.!

This post has been edited by Jesus Freak: 27 June 2007 - 03:30 PM

0

#13 Uudistaja_Laura_*

Posted 29 June 2007 - 10:05 PM

ei Taavi , ma ei saanud pihta .
0

#14 Uudistaja_Liinake_*

Posted 02 July 2007 - 09:50 AM

Arvan ka, et ega neil kristlusega mingit pistmist pole. Ja minu arvates on õudukad suur raha raiskamine ja ma ei vaataks neid ka siis kui mulle peale makstaks.
0

#15 Uudistaja_Vivvu_*

Posted 06 July 2007 - 08:47 AM

Üks mu kristlasest sõbranna vaatas õudukaid. Ütles et need on täitsa ok ja naeris kui ma ütlesin, et see on paha smile.gif
Aga nüüd ta neid enam ei vaata!
Miks?
Sest tema suhe Jeesusega on kasvanud ja ta on aru saanud et "...Kõigest pole kasu..."
smile.gif
0

#16 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 07 July 2007 - 01:14 PM

Õudukad... kõik mis tekitab hirmu ei ole Jumalast. Mis on Jumala riik ? Jumala riik ei ole ju söömine ega joomine, vaid õigus ja rahu ja rõõm Pühas Vaimus. Meie kes oleme Jumalast, Tema kodakondsed siis vaadates asju mis viivad meil rahu, rõõmu siis mõtle ise natuke kas see on Jumalast vai mitte. Mis ei ole Jumalast on kuradist... ei saa olla kahte isandat.

on nii.

Kirjakohti saab kasutada ka inimene kes vihkab Jumalat je kellel pole Jumalaga midagi pistmist
valeõpetused on ka tulnud ju kirjakohtadest, kuid keegi on selle rebind kontestiks välja jne
et kui kuskil on piibel mainitud ei tähenda see midagi veel samuti kui kuskil mainitakse Jeesust või Jumalat

on ju nii biggrin.gif
0

#17 Uudistaja_Laura_*

Posted 10 July 2007 - 03:42 PM

on ;dd .
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic