Kristlik arutelukeskus JutuKaev: Lehekülg võiks olla selgem...! - Kristlik arutelukeskus JutuKaev

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Lehekülg võiks olla selgem...!

#1 Uudistaja_Harri_*

• Group: Guests

Post icon  Posted 23 July 2007 - 09:29 PM

Helari sa oled teinud hea töö selle leheküljega. Palju erinevaid asju, mida saab teha. Kuid siiski mul on üks väga oluline nõuanne ja kasulik. Sait peab olema selge ka kõige lollimale.

Näiteks:
Lugesin foorumit, klõpsasin jututoale ning tahtsin tagasi foorumisse tulla. Ilma back nuputa oli esimest korda üsna keeruline. Pidi ringi hakkama vaatama, kuidas saab. SIis läksin üleval jutukaevu alla. Mõtlesin, et ehk saan tagasi. Aga näe ikka ei saanud. Siis otsin sealt kuidas edasi saada, siis leidsin väikselt peenikeselt kirjutatud forums.

Peab olema lihtne ja kiiresti tagasi saada. Foorum.usk.ee on ideaalne näide foorumist. Seal küll pole muid asju, aga foorumina on kõik töötav. Kohe kõik on selge. Ja kuna see on kah foorum.kaev.net MIs eeldab, et on foorum, siis alati ei tundu, et see seda on.

Lihtsalt väike nõuanne, mis võib kasuks tulla wink.gif

This post has been edited by Harri: 23 July 2007 - 09:30 PM

0

#2 Uudistaja_zorroh_*

• Group: Guests

Posted 24 July 2007 - 11:56 AM

aitäh tagasiside eest! smile.gif rohkem nõuandeid ja soovitusi ning saamegi parema keskkonna smile.gif kui tuleb veel ideid siis andke aga teada ja kes tahab kaasalüüa, siiis ka see on igati teretulnud smile.gif

ma kliksan ja käin need käigud läbi ning püüan teha paremaks... muidu ka seda, et mõni asi, mis siin on erinev vajab harjumist ka smile.gif ma nii väga ei püüa teisi aimata aga mugavamaks ja selgemaks tahan teha küll. veel kord, aitäh Harri!

----

noniii, vaatasin, et milles siis asi. probleem on siis selles, et kaevu keskkond on algselt plaanitud mitmeteks suuremateks osadeks nagu näiteks foorum, portaal, galeriid, materjalikeskus, palvekalendrid, nõustamiskeskus, mängukeskus jne.. mingit moodi pean ma neid osasid integreerima, et ühe keskkonna osa kasutaja teaks midagi teistest osadest. olen hetkel seda lahendanud nii, et logo all on lingid KAEV, JUTUKAEV, FOTOKAEV. kaev on siis portaal (mis on peatselt valmis), jutukaev on foorum ning fotokaev on galerii. tõenäoliselt vajutasid jutukaevu lingile, mis on foorumi nimi ja sattusidki foorumisse ainult selle vahega, et seal läheb foorumiportaali. ma olen foorumi portaali osas olnud kahe vahel, et kas teha seda vüi mitte. kkui teha, siis pigem selline nagu ma olen teinud netivennaskonnas. samas! kaevul endal saab ka olema portaal ja siis on kaks portaali, mis on nagu tuubeldavad.. tjah..oleks selles asjas vaja selgust.

ma ise olen ebamugavust tundnud selles, et tihti ma vajutan foorumisse tagasitulekuks kogematta esimest linki, mis viib siis hoopis kaevuportaali. mõtlen, et selle võiks ära muuta ja edaspidi võiks korraldada neid keskkonna erinevate osade integreerimise linke nii, et see keskkond kus ma hetkel olen, et selle keskkonna link on esimene.. mis siis näeb välja selline, et foorumis on lingirea esimene link foorumisse ja selle järel siis kõik muud lingid.

üks variant on veel teha nii, nagu ekspress grupil, et lehe ülaosas, kõige peal, on väike riba, kus on järjest kõik lingid, mis kuuluvad sellesse keskkonda. vaata http://www.epl.ee üleval punast riba
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users