Kristlik arutelukeskus JutuKaev: Muusikat, veel muusikat - Kristlik arutelukeskus JutuKaev

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Muusikat, veel muusikat

#1 Uudistaja_timo_*

• Group: Guests

Posted 25 April 2006 - 04:45 PM

Heh, ma sattusin foorumisse üle pika aja ja mõtlesin, et kirjutan siia ka mis südamel. Nimel sooviksin leida kusagil endale rohkem muusikalist rakendust - seda just kitarri mängimises. Et kui kellegi südant vaevab veel sarnane mure, et aega on väheke üle ja soviks seda kulutada musitseerimisele ja enesearendusele siis ... biggrin.gif Enivei, tegelt tuli mul selline mõte ka et võiks vahelduseks sellist tõsisemat muusikat ka üritada teha.. nt. võiks switchfooti jne kaverdada vms rolleyes.gif
0

#2 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 25 April 2006 - 05:47 PM

see on ilus mõte smile.gif aga tead tegelikult võiksime me natuke sinuga harjutada kokkumängu, kuna nüüd on ka eksamiperiood ja kooli ei ole eriti üldse peaaegu siis saaks ju seda teha teinekord, sest et kui tahame mängida hästi siis peame harjutama koos palju palju... ma üritan saada metronoomi ja siis saab koos mängida
mulle üks oskaja mees õpetas kuidas tuleb harjutada kokkumängu.
nimelt paneme metronoomi lõksuma...siis hakkame mängima midagi koos ja siis jätame seisma ja teadud hetkel jälle mängime...et saaksime rütmi sisse, kuid mitte mingi suvalise, vaid sama rütmi sisse ja siis lõpuks tiksub metronoom meil sees..ja me saame mängida koos ilma et me teineteise poole vaataksime või jalaga takti lööksime smile.gif
kuid mängida on tore, hajutada raskem
ärgem selle pärastpääd nüüd norgu laskem
ülistada käre, mängida on raskem,
ärgem sellepärast pääd nüüd norgu laskem

biggrin.gif wink.gif
0

#3 Uudistaja_timo_*

Posted 26 April 2006 - 10:40 AM

TSITAAT(mikumaster @ Apr 25 2006, 18:47:43) <{POST_SNAPBACK}>
kuid mängida on tore, hajutada raskem
ärgem selle pärastpääd nüüd norgu laskem
ülistada käre, mängida on raskem,

Kuid kui mängime ainult tasemel mis pingutust ei nõua, ei ole kunagi edasiminekut oodata. Ise ma otsingi võimalust millegi nimel pingutada ja harjutada..
0

#4 Uudistaja_max_*

Posted 26 April 2006 - 11:27 AM

TSITAAT(timo @ Apr 26 2006, 11:40:40) <{POST_SNAPBACK}>
Kuid kui mängime ainult tasemel mis pingutust ei nõua, ei ole kunagi edasiminekut oodata. Ise ma otsingi võimalust millegi nimel pingutada ja harjutada..

Jeesuse nimel pinguta kallis musikene smile.gif
Aga üldiselt mõte hea ja respekt!
0

#5 Uudistaja_julia_*

Posted 26 April 2006 - 08:10 PM

TSITAAT(mikumaster @ Apr 25 2006, 18:47:43) <{POST_SNAPBACK}>
nimelt paneme metronoomi lõksuma...siis hakkame mängima midagi koos ja siis jätame seisma ja teadud hetkel jälle mängime...et saaksime rütmi sisse, kuid mitte mingi suvalise, vaid sama rütmi sisse ja siis lõpuks tiksub metronoom meil sees..ja me saame mängida koos ilma et me teineteise poole vaataksime või jalaga takti lööksime smile.gif

Väga väärt mõte, Mihkel smile.gif
Oleks juba ammu aeg midagi sellist teha... kui igaüks pingutaks, siis areneks ka tervik ka meie üldine tase tongue.gif
ootan siis teie kokkusaamist smile.gif

Leena biggrin.gif
0

#6 Uudistaja_mikumaster_*

Posted 26 April 2006 - 09:34 PM

metronoomi saan ma juba homme ja hakkan siis sellega tublisti harjutama smile.gif sest minu rütmi taju ..nohh millest meil siin rääkida...seda nagu polegi eriti... kuid parendame endeid..see on ainus viis edasi minna

"Ei mullast sul olegi enam suurt lugu" 1976 caver smile.gif
ei rütmist sul polegi enam suurt lugu
kui mängima õpid klaveri päält
sääl ununeb muusika loomise lugu
ja kõrvadest kustub sul klaveri hääl
0

#7 Uudistaja_timo_*

Posted 27 April 2006 - 03:38 PM

TSITAAT(julia @ Apr 26 2006, 21:10:38) <{POST_SNAPBACK}>
Väga väärt mõte, Mihkel smile.gif
Oleks juba ammu aeg midagi sellist teha... kui igaüks pingutaks, siis areneks ka tervik ka meie üldine tase tongue.gif
ootan siis teie kokkusaamist smile.gif
Leena biggrin.gif

Mina hea meelega käikski koos ja harjutaks ja prooviks palju tihedamini. Kahjuks ei ole ma kohanud veel eriti tegutsemistahet mujalt. Üks asi on rääkida et oleks lahe jah teha, järgmine samm on aga asja teostamine, mille taha jäävadki asjad pidama.
0

#8 Uudistaja_julia_*

Posted 27 April 2006 - 04:30 PM

aga miks mitte minu arust kitarristid võiksid tõepoolest omavahel kokku saada tihedamini ja harjutada - need kes tahavad, kes saavad. Selleks ei pea ju ühist proovi aega ootama. Näiteks Leena harjutab klaverit üldse kuni mingi 3 tundi päevas smile.gif, et oma taset tõsta ja üldse ereneda. Te küll keegi muusikakoolis ei õpi, kuid koos 2-3kesi harjutada aitab ka kohusetunnet üleval hoida, siis ongi meil varsti profid kitarrimängijad olemas.
0

#9 Uudistaja_max_*

Posted 27 April 2006 - 05:42 PM

TSITAAT(timo @ Apr 27 2006, 16:38:42) <{POST_SNAPBACK}>
Mina hea meelega käikski koos ja harjutaks ja prooviks palju tihedamini. Kahjuks ei ole ma kohanud veel eriti tegutsemistahet mujalt. Üks asi on rääkida et oleks lahe jah teha, järgmine samm on aga asja teostamine, mille taha jäävadki asjad pidama.

Kallis Timo, näita ise ülesse ettevõtmist ja räägi inimestega! Surmkindlalt on tegijaid, kes on huvitatud kaasa lööma, kuid võibolla ei ole neil nii suurt vaprust seda teemat üles võtta. Magava kassi suhu hiir teatavasti ei jookse ju wink.gif
0

#10 Uudistaja_timo_*

Posted 27 April 2006 - 08:09 PM

TSITAAT(max @ Apr 27 2006, 18:42:33) <{POST_SNAPBACK}>
Kallis Timo, näita ise ülesse ettevõtmist ja räägi inimestega! Surmkindlalt on tegijaid, kes on huvitatud kaasa lööma, kuid võibolla ei ole neil nii suurt vaprust seda teemat üles võtta. Magava kassi suhu hiir teatavasti ei jookse ju wink.gif

noh, ma olen seda tegelt kuulutanud ka inimeste seas, kes võiks tahta midagi teha. samas, ma ise ei tea eriti muusikuid ka nii et seal on juba teine jama.. kõik oleks tegelt ok, kui leiaks hea trummari.. sest proovikoha leiab vajadusel ju alati.
0

#11 Uudistaja_max_*

Posted 28 April 2006 - 07:35 AM

TSITAAT(timo @ Apr 27 2006, 21:09:16) <{POST_SNAPBACK}>
noh, ma olen seda tegelt kuulutanud ka inimeste seas, kes võiks tahta midagi teha. samas, ma ise ei tea eriti muusikuid ka nii et seal on juba teine jama.. kõik oleks tegelt ok, kui leiaks hea trummari.. sest proovikoha leiab vajadusel ju alati.

No selles muusikute asjas on sul ka tuline õigus! Ainus, keda ma ise suudan meenutada, on Leena, aga temagi väga hõivatud hetkel ja sügisest läheb üldse meie juurest ära... Ehk siis muusikuid on null!!! Kaasa arvatud ka sa ise, sest me kõik oleme iseõppinud tinistajad.
Igatahes on ilmselge, et tuleb ise olla ka aktiivne selles osas ja eriti kui sul on nägemus asjast ja tahe, siis veel enam. Paljud ei suuda oma mitmete tegevuste kõrval mõeldagi, et midagi sellist teha, kuigi tahet ja võimalust neil isegi on.
0

#12 Uudistaja_timo_*

Posted 28 April 2006 - 09:45 AM

Ok, ok, tegelt oli mu postituse eesmärk leida inimesi, mitte arutada musitseerimise filosoofia üle.
0

#13 Uudistaja_mees tänavalt_*

Posted 08 June 2006 - 11:37 AM

TSITAAT(timo @ Apr 28 2006, 10:45:02) <{POST_SNAPBACK}>
Ok, ok, tegelt oli mu postituse eesmärk leida inimesi, mitte arutada musitseerimise filosoofia üle.

Sorry,ma vist poolteist kuud hiljaks jäänd' aga ikkagi küsin ,et kes,kus ja mida mängivad.
Pole küll enam teab-kui-noor,aga igaks juhuks siis natsa infi teile ,et siis: blockflöödid,Saksofon(id), klarnet,gitarr;natsa trummi ka,kui just väga tarvis läheb.

jaan,ehk siis siin "tuntud kui mees tänavalt" smile.gif
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users