Olen mitmeid aastaid käinud Uppsalas, Rootsis Livets Urd'is (Rootsi Elu Sõna) noortekonverentsil ning mitmed on kuulnud mult nende käikude kohta ka omajagu seikluslugusid..
igatahes! soovitan raha koguma hakata!
konverents on taas tulemas ning oleks tore koguda paras kamp Jumalat otsivaid noori, kes tahavad vaimulikult kasvada ning võtta oma koolivaheajaga midagi kasulikku ette.. võin noh, vanematel noortel pole vaheaeg..aga mõte on selles, et läheks koos ja saaks osa sellest konverentsist ja ampsaks ühiselt koos ühe suure vaimuliku ampsu
MAKSUMUS[] minek-tulek laevaga, bussitransport, konverentsitasu on kuskil 2000 eek(see võib varieeruda aga umbes nii peaks olema)
[] kui tahab odavalt süüa, siis tuleks endal söök kaasavõtta. Võimalik on tellida kohapeal ka toitlustust. Meie oleme teinud nii varemalt, et hommiku-õhtusöök oleme oma kaasatoodud toidust teinud aga vahel oleme lõuna või õhtusöögi linnapeal teinud (~50 sek)
[] kontserdid on eraldi tasuga (hetkel täpselt ei tea aga mitte rohkem kui 150sek)
---
üldiselt võib arvestada nii, et 2000eek reis ja 700eek vahetada rootsi kroonideks (max 1000eek rootsi kroonideks..noet, kui tahab kohapeal igast nänni veel osta) // 1sek on umbes 1.7 krooni
Esialgu võib tunduda, et päris kõva summa
AGA kui mõelda, et 5 päeva Rootsis, siis enam nii kallis see summa ei tundu ning
tegu pole lihtsalt reisiga vaid ütleme näiteks nii, et see on
vaimuliku arengu laager. Mina eelmine aasta samal ajal olin nii miinuses omadega kui veel olla sai AGa
ma otsustasin, et ma tahan minna ja oma vaimulikku inimest treenida ning sinna ma jõudsin
ja tulin väga rahulolevana ja täidetuna tagasi