alguses mina kui vana kala kohe olin lauas ja siis selle laua eest osaliselt vastutav, sest mees kes oli selle laua eest vastutav pidi koguaeg kuhugi minema, siis olin mina asjamees.
tulid yhed toredad neo-natsid väga toredad noored olid.
yks hakkas rääkima kuidas eestis prostituudiga murgeldas ja et kas see patt. "on" vastasin mina, tema vastu et "on jahh team ka teab seda, aga miks?" ja siis läks meil jutt käima
see teema langes meil ruttu ära ja rääkis kui toredad me oleme
ja siis ütles et kui ma oleks mingi poliitiline tola seal jagaks siis kohe suruks ära. aga ta ei saa nii toredat inimest lüüa nagu mina, kes naeratab ja on roomus.... midagi on erinevat. siis ta tegi hea näite mis kohe tombas koigi teiste tähelepanu kes meie lauas olid, sest motlesid et nii nuud läheb andmiseks... voi saamiseks, kes kuidas, et ta votis mul holmadest kinni ja tombas kohe enda
manu ....nagu siis kui molli paned kohe
sulle vastu ...kuigi sina tahad tal hambad sisse tampida
siis tulid metalimehed ja nendega oli ka äge ...
läksime pärast nendega mäkki ja rääkisime. kui Jayson (minu vennas inglismaalt) hakkas yhega rääkima päästest, siis teine vend kellel oli OCD http://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive-compulsive_disorder
sellel loi kohe see välja siis kui ma hakkasin endamisi keeltes palvetama.
ja kui palve jätsin siis jäi ta rahulikuks... kohe oli selge mulle et see on deemonlik asi.
ta kysis mult tyhja topsi..ma motlesin et oksendab sinna, sest ta oli vägagi purjus, mis ka huvitav ...ta jäi järsku purju..ma pole varem sellist asja näinud. siis kui hakkati rääkima päästest ja Jeesusest ja ma palvetasin siis mingi mone sekundiga oli ta nii et vaevu suutis istuda. teine mees sai aga kaineks..nagu täiega.
nu see tyyp vottis topsi ja viskas vastu akent... ytles siis et ta pidi seda tegema. samuti loopis ta kandiku koos koigega maha ja ytles et nii hakkab parem ja naljaviluks. aga me rääkisime nendega ming andsin neile piibli ning nad tahtsid tulla kogudusse
ja kui tulevad siis ma tahan palvetada selle yhe eest. sest Jumal tahab teda teha vabaks.
kui lugesin selle OCD kohta siis ma jagasin ära et see on deemonlik värk ja sellega tuleb tegemist teha
kuid meil on SM selline reegel et mingit väljaajamist ei tehta! miks, seda ma ei viitsi seletada hetkel.
kuid kui ta tuleb kogudusse siis ma teen selle vaimuga tegemist...ei Jeesus teeb sellega tegemist
Meile on antud KOIK meelevald taevas ja maa peal. Meid on saadetud ajama välja kurje vaime ja tervendama haigeid
seega kutsun yles teid koiki oppige selle kohta ja kasutage meelevalda.
kuid alati tuleb oppida...muidu void panna puusse. sellega teed endale viga ja puule ka. Lugege Dr Lester Sumralli raamatut " Demons: The Answer Book" ja uurige ja oppige ja tegutsege.
mul on endal hetkel pooleli uurimus ja oppe demons and deliverance mis on väga ponev
ajage oma tagumikud maast lahti vedage nina raamatutesse ja oppige. PS koolis on ka hea vahest oppida kuigi nende opetus on nagu ta on... kuidas sa saad midagi teada millestgi kui sa ei tea ega tunne selle loojat? on nii
kui professor ytleb et Jumalat pole siis edu talle... kuidas sa saas teada kitarrist kui sa ei tea kitarri tegijat?
sa vaata ta kodulehelt (piibel näiteks) ja uuri kuidas ai toimib ja siis sa uuri ise ja siis void oelda et tead midagi

Help