Page 1 of 1
Attensione attensione Põlva VS Tartu
#1 Uudistaja_vibutibu_*
Posted 12 January 2008 - 08:56 PM
On plaanis esitada uus väljakutse Tartu rahvale KORVPALLIS
Kuupäeva ei hakkaks siinkohal märkima, arvatavasti saab see toimuma laupäevane päev peale meie noortekat. (ca 20.00)
Sätiks selle kuupäeva Tartu rahva järgi, et kuna teil on see sobiv laupäev, et külastada Põlvat ja valmis vastu astuma tulevasele Põlva NBA tiimile.
Korra mõtlesime, et teeks ka naiskondade vahelise mängu aga see on veel mõtlemisjärgus aga kui midagi selgub anname koheselt ka teada.
Kuupäeva ei hakkaks siinkohal märkima, arvatavasti saab see toimuma laupäevane päev peale meie noortekat. (ca 20.00)
Sätiks selle kuupäeva Tartu rahva järgi, et kuna teil on see sobiv laupäev, et külastada Põlvat ja valmis vastu astuma tulevasele Põlva NBA tiimile.
Korra mõtlesime, et teeks ka naiskondade vahelise mängu aga see on veel mõtlemisjärgus aga kui midagi selgub anname koheselt ka teada.
#3 Uudistaja_vibutibu_*
Posted 14 January 2008 - 03:01 PM
põlvakatele igatahes sobib 26 jan
Kui midagi muutub siis annan teada, arvan, et hiljemalt pühap hommikuks on selge
Kui midagi muutub siis annan teada, arvan, et hiljemalt pühap hommikuks on selge
#4 Uudistaja_vibutibu_*
Posted 18 January 2008 - 09:42 PM
Asi siis nüüd nii kaugel, et meil oleks võimalus välja panna ka tütarlaste võistkond. Aga kuidas on Tartuga?
#5 Uudistaja_Benjamin_*
Posted 18 January 2008 - 10:05 PM
TSITAAT(vibutibu @ Jan 14 2008, 15:01:07) <{POST_SNAPBACK}>
põlvakatele igatahes sobib 26 jan
tegelikult ma peaks vist teistele ka asjast rääkima . muidu ma siin üksi otsustan ainult
#8 Uudistaja_vibutibu_*
Posted 25 January 2008 - 11:49 AM
Nu nii, kas üritus toimub homme õhtul? Oleks hea tiba kindlamat vastust saada
#9 Uudistaja_vibutibu_*
Posted 18 April 2008 - 03:06 PM
nonii, järgmine laupäev (26.04) oleks viimane võimalus mäng ära teha kuna see saal kus käime läeb remonti aga tore oleks kohtumine ära pidada
#10 Uudistaja_julia_*
Posted 22 April 2008 - 03:49 PM
sellel laupäeval on Tartus kiirendusvõistlus 
ja lisaks veel Bennu sünnipäev, nii et mul on selline huvitav tunne, et 2 pallurit ei saaks küll tulla
ja lisaks veel Bennu sünnipäev, nii et mul on selline huvitav tunne, et 2 pallurit ei saaks küll tulla
#11 Uudistaja_vibutibu_*
Posted 25 April 2008 - 11:33 AM
Täna hommikul selgus selline asi, et meil jääb noortekas see laupäev üldse ära, aga võimalik, et õnnestub veel nädalapärast aga see selgub uue nädala algul, et kas meid veel saali lastakse. Aga mängu võiks ära pidada küll, me natukene arenenud peale viimast kohtumist 
Muideks on mul ka kunagi peast läbi käinud mõte, et võiks korraldada miskise koguduste vahelise korvpalli turniiri (saali või tänavakoss), huvitav kui palju üldse huvilisi oleks
Muideks on mul ka kunagi peast läbi käinud mõte, et võiks korraldada miskise koguduste vahelise korvpalli turniiri (saali või tänavakoss), huvitav kui palju üldse huvilisi oleks
#12 Uudistaja_vibutibu_*
Posted 29 April 2008 - 11:08 AM
tundub, et kossumats jääb ka seekord ära, kuna paljud noored meil piiblipäevadel ja arvatavasti ka tartu rahvas
Share this topic:
Page 1 of 1

Help