Kristlik arutelukeskus JutuKaev: Laste pahandused - Kristlik arutelukeskus JutuKaev

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Laste pahandused Korjan pahandused kokku :)

#1 Uudistaja_pandakaru_*

• Group: Guests

Posted 05 January 2009 - 10:57 PM

Kõik lapsed teevad ju vahel pahandusi ja vahe üllatavad meid. Aidake palun mul laste krutskid ja tegemised kokku korjata. Tegin selleks väikse kodulehe aga võite neid ka siia ju postitada, eks ma kannan ise kodulehele.

http://lastelood.onepagefree.com
Kõik täiesti anonüümselt cool.gif , vaid pahareti pahanduse tegemise aegne vanus ja vemp ise!

Võib ju kirjutada nii oma laste tehtud tegudest kui enda poolt lapsepõlves korda saadetust. Noored ehk mäletavad oma vempe eriti erksalt!? tongue.gif

Kust mõte tuli? Minu omad tegid end eile rohelise vildikaga ämblikmeesteks (kodulehele kirjutasin selle loo pikemalt).Ja veidi enne seda määrisid köögipõrandale hambapastat, kohe palju! Siis mõtlesin, et kas minu omad teevadki kõige rohkem pahandusi unsure.gif

0

#2 Uudistaja_zorroh_*

• Group: Guests

Posted 16 January 2009 - 04:00 PM

väiksena sai ka igast asju korda saadetud.. mul isa on muusik ja teatavasti oli nõuka ajal palju muusikat ja salvestusi justnimelt lintidel... me vennaga aga arvasime, et tore oleks kõik lindid 10cm juppideks lõigata ning siis jätkasime kardinatega...
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users